בבני סכנין מפעילים לחץ על סיראז' נאסר לחתום בקבוצה. סכנין מעוניינת בקשר כבר תקופה ארוכה ולמרות שהוא השיב בעבר שהוא מעוניין לנסות למצות אופציות אחרות, אנשי הקבוצה מגבירים את הלחץ עליו להצטרף. במועדון מאמינים שניתן יהיה להגיע לעמק השווה עם הפועל באר שבע בכל הנוגע לדמי השבחה על נאסר.
בקבוצה לא היו מרוצים מהיכולת של השחקנים במחצית הראשונה של המשחק נגד הפועל עכו אתמול בגביע הטוטו (2:2), אך היו שבעי רצון מאוד מ-20 הדקות האחרונות של המשחק. מי שכיכב היה אמיר חלאיילה הצעיר, שבקבוצה בונים עליו מאוד ומעריכים שהוא יכול להיות אחת מהפתעות העונה.
חלאיילה כבש את השער הראשון וסחט את הפנדל שהביא לשער השני. המאמן אלי כהן מהספסל שהוא רוצה שחלאיילה יבעט את אותו פנדל, אבל מי שלקח את הבעיטה בניגוד להוראות היה דווקא פיראס מוגרבי. למרות שהאחרון כבש, בקבוצה לא אהבו את הפעולה שלו והוא עלול לספוג על כך קנס.
בחזרה לחיזוק. מעבר לרצון לצרף את נאסר, בסכנין עסוקים גם בהחתמת בלם נוסף. כפי שפורסם בוואלה ספורט, בקבוצה מחכים להחלטה סופית בנוגע לעאיד חבשי ואם הוא לא יחתום, איציק כהן יישאר לעונה נוספת. אחרי המשחק אתמול, המאמן אלי כהן אישר את הדברים. הקשר ז'אורז'יניו, שנבחן כבר למעלה מחודש, אמור לחתום השבוע. בנוסף, בסכנין ינסו בימים הקרובים להעביר את תקציב המועדון בבקרת התקציבים, ולשם כך ממתינים לכספים שהעירייה הבטיחה להעביר.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
