עוד לפני שריקת הפתיחה של הדרבי, הפועל תל אביב הציגה הערב (שבת) לאוהדיה את הרכש הטרי ליביו אנטל, שחתם במועדון לארבע שנים. הקשר הרומני, ששיחק בעונה שעברה בבית"ר ירושלים ונחת לפני יומיים בארץ אחרי שקיבל את השחרור המיוחל מגנצ'לרבירלי הטורקית, הצטרף לבני ארצו קלאודיו בומבה ומיחאי פינטילי, ולזר היווני לוקאס וינטרה שחתם אתמול.
רגיל (1) 20
13:15

טוונטה

אייאקס
אייאקס בכושר גרוע, אולי על סף זעזוע בצוות המקצועי. טוונטה ניצחה ארבעה מחמשת משחקיה האחרונים בליגה, יכולה בהחלט לנצח בביתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.
רגיל (1) 134
17:15

ריאל מדריד

ברצלונה
הסופר קלאסיקו הראשון של העונה מפגיש בין שתי הענקיות כשהפעם ריאל מדריד מגיעה מהמקום הראשון עם יתרון של שתי נקודות על פני ברצלונה שבמקום השני, ברצלונה סובלת מרשימת פציעות ארוכה מה שמשפיע על היכולת של הקבוצה במשחקים האחרונים. לאחר שריאל הפסידה בעונה שעברה את כל הסופר קלאסיקו, זהו משחק שלדעתי היא צפויה לנקום ולבסס את מעמדה בצמרת
יתרון (1) 267
20:15

הפועל באר שבע

מכבי בני ריינה
(2+)
הפערים כאן ברורים מאוד. למרות ההפסד לקרית שמונה, באר שבע פשוט טובה הרבה יותר מריינה. היא כבר הביסה העונה בביתה קבוצות אחרות וכך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
רגיל (1) 297
21:45

לאציו

יובנטוס
יובנטוס בתקופה לא טובה עם שבעה משחקים רצופים ללא ניצחון. לאציו אמנם לא בשיאה אבל הביתיות תשחק כאן תפקיד משמעותי עבורה. בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, לאציו יכולה לשאוף לנצח
אנטל בן ה-26 שיחק בין 2012 ל-2014 במדי ואסלוי הרומני, וכבש עבורה 20 שערים ב-63 הופעות. ב-2014 הוא עבר לגנצ'לרבירליג'י, אך לא השתלב בשורותיה ושיחק רק תשעה משחקים וכבש שער אחיד. בגביע הטורקי הוא הבקיע שלוש שערים בחמישה משחקים. לאנטל הופעה אחת בנבחרת רומניה, במשחק ידידות נגד פרגוואי ב-2011. אנטל שיחק לאורך כל הקריירה שלו כשחקן כנף בקישור, ובמדי בית"ר ירושלים בעונה שעברה כבש שלושה שערים ב-14 משחקים.
אנטל אמר לאחר חתימתו לאתר הרשמי, "גאה להצטרף למועדון מפואר ורציני כמו הפועל תל אביב. רציתי לחתום ולהגיע לפה מוקדם יותר וכבר להתאמן ולשחק בגביע הטוטו, אבל היינו חייבים להמתין עד לפתרון כל העניינים שלי בטורקיה. במשך כל התקופה האחרונה הייתי בקשר עם פינטילי ובומבה והם מספרים לי על האימונים הקשים והעבודה המאומצת תחת הצוות המקצועי והמאמן, ואני בטוח שנעשה ביחד עם כל השחקנים עונה טובה שהקהל הגדול של הפועל תל אביב יהיה מרוצה".


