בצל ההדחה מאירופה והדיווחים על בעיות בחדר ההלבשה ומתיחות שנוצרה בעקבות סרט הקפטן, בהפועל באר שבע רוצים לפתוח דף חדש בעזרת ניצחון ראשון בגביע הטוטו, על הפועל כפר סבא. הקבוצה ממשיכה בהכנות למשחק בטדי ביום ראשון, כשבמקביל ערך המועדון מחווה ל-16 חיילים אוהדי הקבוצה, כשחילק להם הבוקר מנויים לעונה הבאה.
"מה שקרה באירופה אכן מאכזב. יכולנו לעשות את זה ולצערנו זה לא צלח", התייחסה ברקת להדחה מאירופה בשבוע שעבר ל'ישראל היום'. "הייתה לנו הכנה טובה וראיתי דברים מעודדים. אולי במפעל אחד לא הצלחנו, אבל יש עוד שלושה לא פחות חשובים". בהמשך, נשאלה הבעלים בנוגע לסגל העמוק ולהשפעה שלו על חדר ההלבשה: "תמיד חלמנו שבכל עמדה יהיו לנו שני שחקנים איכותיים וזה סוף סוף קורה. רצינו שלמאמן יהיה סגל רחב ואני שמחה שיש לנו סגל איכותי. היינו מגיעים למשחקי מפתח ופתאום חסרים שחקנים. העונה אני מקווה שדברים כאלה לא יבואו לידי ביטוי. עד כמה שאני יודע, אין לנו בעיות בחדר ההלבשה".
ברק בכר מתכוון לערוך מספר שינויים במשחק מול כפר סבא. אנתוני וואקמה בתמונת ההרכב, כשגם בן שהר או שלומי ארבייטמן יפתחו ב-11. רועי גורדנה יקבל גם הוא דקות, אך לא ברור האם יפתח. בן תורג'מן עשוי להיות מודח מהסגל.
יתרון (2) 161
20:00

בית"ר ירושלים

מ.ס אשדוד
(1+)
בית"ר ירושלים אומנם לא יציבה אבל היא קבוצה התקפית מאוד ומול ההגנה החלשה של אשדוד, היא יכולה לנצח בהפרש של מעל שער.
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 183
20:00

ויסלה פלוק
(2.5+)

טרמאליצה נייצ'שצ'ה
מתוך 10 משחקים של ויסלה פלוק העונה, נכבשו בשני משחקים בלבד מעל 2.5 שערים. כך יכול להיות גם הפעם מול קבוצה שלא כובשת הרבה..
יתרון (2) 233
21:00

מכבי ראשון לציון
(12+)

הפועל תל אביב
בכל סגל, הפועל תל אביב אמורה להביס כמעט כל קבוצה בליגה ובטח קבוצה חלשה כמו מכבי ראשון לציון.
רגיל (2) 265
21:45

קרמונזה

אודינזה
אודינזה סופרת שלושה משחקי ליגה רצופים ללא ניצחון, קרמוננזה פתחה טוב את העונה אבל הובסה 1:4 נגד אינטר אחרי שלוש תוצאות תיקו רצופות. המארחת בבית יכולה לשאוף לניצחון