הזר הרומני החדש של הפועל תל אביב, מיחאי פינטילי, מונה הבוקר (שני) לקפטן הקבוצה לעונה הקרובה. בהודעת המועדון הרשמית נמסר: "הקשר בן ה-31 נבחר להוביל את השחקנים האדומים בזכות אופיו, מנהיגותו וניסיונו במועדונים בהם שיחק באירופה ובנבחרת רומניה".
על פי הודעת הקבוצה, לפני אימון הבוקר העניקו המאמן החדש ססאר מנדיונדו והמנהל אלון אפק את סרט הקפטן לפינטילי והמאמן אמר: "בחרתי בפינטילי בזכות הניסיון הרב שיש לו והאישיות שלו, שבאו לידי ביטוי באופן מובהק במהלך מחנה האימון. יש לו מנהיגות טבעית וחיובית, אותה הוא מקרין על המגרש ומחוצה לו. אני בטוח שהוא יידע להוביל את הקבוצה בהצלחה ובכבוד בכל המשימות".
פינטילי, שישמש כקפטן החל מהמשחק הרשמי הראשון של הקבוצה, הדרבי התל אביבי שייערך במסגרת גביע הטוטו ביום שבת בבלומפילד (21:00), אמר: "זה כבוד עצום עבורי להיות הקפטן של הפועל ת"א ואני מודה למאמן, לצוות המקצועי, להנהלה ולחבריי השחקנים על האמון. אעשה כל מה שמצופה מקפטן במועדון מפואר כמו שלנו ואפעל תמיד בהתאם לערכי המועדון".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
