החלום האירופי של הפועל באר שבע הגיע הערב (חמישי) לסיומו, כשהקבוצה של ברק בכר נכנעה לתון 2:1 (3:2 בסיכום המשחקים), וסיימה את דרכה בליגה האירופית כבר בסיבוב המוקדמות השני. מסע הרכש המרשים של אלונה ברקת לא הספיק, כאשר ג'ון אוגו כבש שער מוקדם (6), אך שיר צדק הורחק (20) ואפשר לשוויצרים לבצע מהפך (40, 72) ולעלות לשלב הבא.
"מאכזב מאוד", הודה ברק בכר. "התחלנו טוב את המשחק עם השער של אוגו, אבל הכרטיס האדום שיבש לנו את התכניות. החבר'ה נתנו את הכל על המגרש, 200 אחוז של מאמץ והשקעה ואני גאה בהם. זה מאכזב, אבל ראו שיש לנו בבאר שבע קבוצה טובה, חזקה, ולמרות האכזבה הגדולה אפשר להסתכל קדימה ולהיות מעודדים מאיך שנראינו, זה נותן לי הרבה סיבות לאופטימיות בהמשך".
ל"חדשות הספורט" אמר המאמן: "גם ב-0:1 המשכנו לתקוף ולהיות מאוד דומיננטיים. אני לא יודע מה היה בהרחקה, לא אבוא בטענות לשיפוט, זה חבל. עדיין, בעשרה שחקנים עמדנו יפה מאוד, השחקנים נתנו הכל, התחלנו טוב את המחצית השנייה, הגענו ללא מעט מצבים, היינו קרובים מאוד להשוות, היינו צריכים קצת מזל ולא היה את זה. ראינו שיש קבוצה חזקה בבאר שבע, אבל זה מאוד מאכזב ומאוד כואב. להגיע בעשרה משחקים במשחק חוץ קשה לכל כך הרבה מצבים זה אומר שעשינו את הדברים נכון, אבל לא הצלחנו לכבוש לצערי. בדיעבד, השער שקיבלנו בבית כנראה הכריע את ההתמודדות. בשני המשחקים היינו לא פחות טובים, אפשר להיות אופטימיים, יחסית לשלב הזה של העונה נראינו לא רע ונלך ונשתפר".
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
מאור בוזגלו: "במבחן התוצאה נכשלנו ולא עלינו שלב. זה מאכזב מאוד, אין ספק. מן הסתם קשה מאוד 70 דקות להיות בעשרה שחקנים וזה עולה ביוקר. משני המשחקים האלה מול קבוצה חזקה וקשה כמו תון אפשר ללמוד הרבה, יש לנו קבוצה טובה וגם בעשרה שחקנים קשה להבקיע מולנו. מאכזב אבל צריך להרים את הראש כמה שיותר מהר ולהתרכז בליגה שלנו. הקהל שהגיע לעודד אותנו היה מדהים וזה לא מובן מאליו שקהל כזה מגיע איתנו לכל מקום".


