יתרון (1) 197
18:30

אליצור נתניה
(4+)

מכבי רמת גן
אליצור נתניה עדיין לא נראית טובה מספיק להתמודד בליגה הראשונה. היא תפגוש קבוצה בכושר מצוין ויכולה להפסיד שוב.
יתרון (1) 211
18:30

ליברפול

מנצ'סטר יונייטד
(1+)
ליברפול חוזרת מהפגרה כשהיא לא בתקופה טובה עם שלושה הפסדים רצופים. יונייטד עדיין מנסה להתחבר אבל יודעת שאין הזדמנות טובה מזו להוציא נקודות באנפילד בכושר הנוכחי של המארחת. אלא שליברפול מספיק טובה לנצח כאן, אבל זה לא יהיה לה קל. ליברפול בגול
יתרון (1) 286
20:40

עירוני קריית אתא

הפועל גליל עליון
(5+)
אתא הפסידה בשני המשחקים האחרונים שלה לשתי התל אביביות, ונראתה לא רע. היא קבוצה יותר טובה מגליל עליון, שמגיעה אחרי ניצחונות על העמק ונס ציונה החלשות. אתא בבית, תהיה מוקש, ומול הקטנות כמו גליל עליון היא אמורה להסתדר
מעל/מתחת נקודות (162) (1) 287
20:40

עירוני קריית אתא
(162+)

הפועל גליל עליון
קריית אתא אמנם הפסידה להפועל תל אביב במחזור הראשון אבל נראתה טוב מאוד לאורך רוב המשחק. גליל עליון נהנתה מניצחון ביתי על העמק. היתרון של שתי הקבוצות הוא דווקא הגנתי ויחד עם החיסרון של בלייקס בגליל אפשר לראות כאן סקור די נמוך. אנדר
קבוצות ליגת העל השונות נמצאות במחנות אימון ברחבי אירופה ופוגשות יריבות מכל היבשת. אחת מהן, הפועל חיפה, הייתה מעורבת הערב (רביעי) במשחק הכנה ביזארי במיוחד.
הקבוצה של טל בנין פגשה למשחק ידידות את אטאלנטה, שסיימה את העונה החולפת במקום ה-17 ונשארה בליגה הבכירה באיטליה. בסופן של 90 הדקות, הקבוצה מברגמו ניצחה 1:3, אולם לא לפני שנשרקו לא פחות מארבעה פנדלים כבר במחצית הראשונה, שהייתה מוזרה ביותר.
האקשן התחיל כבר בדקה התשיעית, כאשר פזמיסלב קובארז', שוער הפועל חיפה, הצליח לעצור את הפנדל הראשון שנשרק, אותו בעט לוקה צ'יגאריני. שמונה דקות בלבד חלפו ויסמין קורטיץ' ניגש לנקודה הלבנה אחרי עוד כדור עונשין לטובת אטאלנטה, אולם הוא בעט מעל המשקוף.
רק עוד חמש דקות עברו ובדקה ה-22, אטאלנטה קיבלה פנדל שלישי במשחק. הפעם, פאפו גומס כבר מצא את הרשת וקבע 0:1. שער של מהראן לאלה עוד הספיק להיפסל, למרות שלטענת אנשי חיפה היה חוקי, לפני שגם האדומים קיבלו פנדל משלהם, אותו שלח תומר סוויסה לרשת בדקה ה-43.
המחצית השנייה, בה ביצע בנין חילופים רבים, כבר הייתה הרבה יותר רגועה, כאשר כבר בדקה ה-48 החזיר מרקו ד'אלסנדרו את היתרון לאטאלנטה ודקה לתום המשחק השלים את הניצחון הארגנטינאי מקסי מוראלס.
עאהד עזאם, שחזר העונה לקבוצה והיה מי שהשיג את הפנדל, אמר: "זה היה משחק מול יריבה איכותית וחזקה. עמדנו כשווים ברוב דקות המשחק, אבל הייתה חסרה לנו רגל מסיימת". חנן ממן, שגם הוא חזר העונה לחיפה, רשם 45 דקות ראשונות.