בני סכנין ניצחה הערב (שני) 1:2 את נצרת עילית במשחק אימון, אולם האווירה המתוחה בין אלי כהן המאמן לחלק מהאוהדים באה לידי ביטוי גם בקיץ. ארבעה אוהדים של הקבוצה קיללו לאורך המשחק את המאמן אלי כהן וניסו לפרוץ למגרש, אך ההנהלה מנעה זאת מהם והמשחק חודש כעבור כמה דקות. בהנהלה זעמו על המקרה שחוזר שוב ושוב והבהירו כי הם יודעים באלו אוהדים מדובר ומכוונים לעשות סוף לתופעה הזו.
במשחק עצמו אגב, ניצחה סכנין 1:2 את נציגת הלאומית כאשר חלוץ הרכש וויאם עמאשה כבש את הראשון וז'אורז'יניו הנבחן הברזילאי הוסיף את השני לקבוצה במשחק שהיווה משחק הכנה אחרון לפני היציאה למחנה אימונים.
רגיל (6) 63
15:00

מ.ס. כפר קאסם

הפועל כפר סבא
כפר קאסם וכפר סבא צמודות בטבלה כששתיהן עם מאזן זהה ואותה כמות נקודות. כפר סבא חסרה את אברהמס שלא חזר ארצה מהפגרה וזהו חיסרון משמעותי עבורה. חלוקת נקודות תהיה יותר מהגיונית כאן
יתרון (6) 68
15:00

מכבי פתח תקווה

מ.ס קרית ים
(1+)
אחרי ההפסד לנוף הגליל במחזור האחרון לפני הפגרה, המארחת תהיה חייבת להתעשת עם משחק טוב. נגד קריית ים שנראית רע מאוד במשחקים האחרונים, פ"ת צריכה לנצח ובגדול
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 235
21:30

ראדומיאק ראדום
(2.5+)

גורניק ז'אבז'ה
מתוך 16 משחקים של ראדומיאק ראדום העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם מול קבוצה התקפית.
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
ספואן זועבי חתם היום (שני) לשלוש שנים במדי בני סכנין. במועדון רצו שהוא ימריא עם הקבוצה לממחנה האימונים בפולין ויחתום אחרי החזרה לישראל, אבל הקשר סירב והבהיר שלא ייצא ללא חוזה חתום. בסכנין קיבלו את הדרישה שלו והוא חתם באמצעות סוכנו ניר קארין.
זועבי החזיק בהצעות מהפועל רעננה, מ.ס אשדוד והפועל ראשון לציון, אבל העדיף את בני סכנין. זועבי מגיע לסכנין אחרי שלוש עונות במדי הפועל ראשון לציון מהליגה הלאומית. בעונה שעברה הוא כבש שישה שערים. בעבר שיחק גם באסי גלבוע והפועל דליית אל כרמל וכשהיה בן עשרה עבר במחלקות הנוער של הפועל נצרת עילית, הפועל עפולה, אסי גלבוע והפועל באר שבע.
"אני שמח ומוכן לאתגר הבא", אמר זועבי לאחר החתימה. "רציתי לשחק בסכנין ואני שמח לייצג את המגזר. אני רוצה להודות לראשון לציון ולאוהדים המדהימים שלה שליוו אותי ועכשיו אקדיש כולי להצלחת סכנין"
עדכון ראשון: 12:15
