רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
מכבי פתח תקוה צירפה בלם נוסף לשורותיה, כשסיכמה היום (רביעי) עם עודד גביש, שסיים את העונה שעברה בהפועל פתח תקוה. גביש בן ה-26 החל את העונה שעברה במכבי נתניה, אולם בחודש ינואר הוא עבר למלאבס וירד עם הקבוצה לליגה הלאומית. גביש כבר שיחק במועדון בעבר, כשעבר בגיל הנוער ממכבי תל אביב למועדון. גביש מצטרף למרכז ההגנה של פתח תקוה, שכבר כולל את הבלם עומר דנינו והבלם הצרפתי קסאבייה תומא, שחתם לאחרונה במועדון. החתימה הרשמית צפויה מחר.
במועדון מנסים לקדם בשעות האחרונות את החתמת מוחמד כליבאת, שכזכור עסקת העברתו ממכבי חיפה כבר סוכמה, וכעת ממתינים במועדון לסיום המשא ומתן עם השחקן לאור פערים שהתגלעו בימים האחרונים. במועדון שוקלים להחתים את אחד הזרים הברזילאים הנבחנים בקבוצה, הבלם אליסון דוס סנטוס והקשר טקו. השניים ייבחנו היום במשחק האימון שייערך אחר הצהריים באשדוד. גם עומר צלישר ייבחן במשחק ועשוי לחתום.