החלוץ האנגלי-ניגרי, לטיף אלפורד אליו בן ה-23, ינחת למבחנים בבני סכנין. החלוץ ששיחק במלטה בשנתיים האחרונות כבש 13 שערים בליגה המקומית בעונה שעברה במדי ואלטה והוצע לסכנין שביקשה לבחון אותו. בעבר רשם תשע הופעות בנבחרת הנוער האנגלית. אם ז'אורז'יניו נבחן ומרשים עד עכשיו, ואחד מרשימת המועמדים (לאורנציו יורגה, סיסי, אלואיזיו וכריסטיאן הידאלגו) יוחתמו גם כן, בסכנין ישחררו את איגור יובאנוביץ' כדי לפנות מקום לחמישה זרים.
בינתיים בקבוצה נבחנים גם ספואן זועבי וגל אלקנתי. השניים מרשימים אך החלטה לגביהם תתקבל רק לאחר משחק האימון שייערך נגד עירוני קרית שמונה ביום שני. בנוסף לחיזוק בו מעוניינים בסכנין בחלק הקדמי, בקבוצה רוצים בלם נוסף כאשר איציק כהן הוא המועמד המוביל, אך ישנם פערים כספיים בין הצדדים. לסכנין שני בלמים בכירים, אברהם פאס ועלא אבו סלאח ובקבוצה מעוניינים בבלם שלישי כדי שתהיה תחרות על ההרכב.
בעמדת המגן השמאלי נמצא איגור יובאנוביץ' ואיהאב שאמי אך אם יובאנוביץ' ישוחרר במועדון יחפשו מגן שמאלי אחר, או שירכיבו בעמדה את חמד גנאים, שהאריך את חוזהו.
בני סכנין: לטיף אלפורד אליו ינחת למבחנים
11.7.2015 / 20:23