סגנית האלופה עירוני קרית שמונה צלחה את ניסוי הכלים הראשון שלה תחת סלאח חסארמה, המאמן החדש, כאשר גברה במשחק אימון שנערך הערב (שלישי) על הפועל רעננה 2:3. על פי המשחק, עושה רושם שחסארמה אינו מתכוון לשנות את שיטת המשחק של הקבוצה והוא עלה עם שני שחקני כנף וחלוץ אחד בחוד. ההפתעה מבחינת קרית שמונה הייתה העובדה שחלוץ החוד היה אופיר מזרחי, שבעונה שעברה שיחק בעמדות אחוריות יותר ואילו שני החלוצים הזרים ברונו קוניה והוגו אזוואצ'וקו פתחו כשחקני כנף.
קוניה כבר את השער הראשון לאחר ארבע דקות בלבד. שתי דקות למחצית, ממאדו צ'אם איזן. בהפסקה החליף חסארמה את כל ה-11 שלו והכניס למשחק שחקנים כמו אחמד עאבד ועידו אקסברד, שהיו אחראים על שני השערים הנוספים של קרית שמונה. אקסברד כבש בדקה ה-56, בן מיזן קבע עוד שוויון (68) ועאבד הכריע (84).
בקבוצה היו מרוצים מאוד ממשחק האימון הראשון, כאשר בשבוע הבא ייערך משחק נוסף, נגד בני סכנין ולאחריו תצא הקבוצה למחנה אימון בהולנד, שם תערוך שלושה משחקי אימון נוספים, אחד נגד בני יהודה ושניים נגד יריבות מחו"ל, לוקרן הבלגית וקרדיף.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן