מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 153
21:30

קורדובה
(2.5+)

ליאונסה
מתוך שמונה משחקים של קורדובה העונה, נכבשו בחמישה משחקים מעל 2.5 שערים. גם בשלושה משחקים של ליאונסה נכבשו מעל 2.5 שערים וכך עשוי להיות שוב.
רגיל (2) 214
21:45

ווילס

בלגיה
בבית הצמוד והבלתי צפוי הזה ווילס מדורגת במקום השלישי עם 10 נקודות, בעוד בלגיה שנייה עם 11 נקודות. השתיים נפגשו לפני כארבעה חודשים אז בלגיה ניצחה 4:3. ווילס מציגה טורניר טוב ונראית בטוחה בעצמה בעוד בלגיה מתקשה לשכנע ביכולתה. אני צופה משחק שקול והתחזית שלי היא חלוקת נקודות
רגיל (2) 250
21:45

סלובניה

שוויץ
שוויץ בכושר אדיר ומגיעה לסלובניה אחרי ניצחון מרשים על שבדיה. הסלובנים יתקשו לעצור כאן את האורחים שמציגים יכולת טובה מאוד לאחרונה
הפועל עכו קיימה היום (רביעי) מסיבת עיתונאים לפתיחת עונת 2015/16, בה הציגה את המאמן החדש ירון הוכנבוים ואת חברי העמותה החדשים, בראשות היו"ר צביקה מונקה והמנכ"ל דוד חזן. המאמן שהצעיד את הפועל עפולה למקום הרביעי בליגה הלאומית ולחצי גמר גביע המדינה בעונה שעברה, מונה למחליפו של שלומי דורה וחזר למעשה לקדנציה שלישית בעכו. כעת הוא ינסה לבנות את הקבוצה תחת תקציב מינימום ולבצע רכש כדי לפצות על עזיבתם של השוער הוותיק דודו גורש והבלם אדי גוטליב.
ירון הוכנבוים אמר במסיבת העיתונאים: "תהיה להפועל עכו קבוצה טובה, אני לא נבהל מהתקציב הנמוך. תמיד כיף לחזור לכאן, הכול נסגר בתוך דקות ועכשיו יש הרבה עבודה. התחלנו באיחור גדול וננסה לצמצם פערים בשבועיים הקרובים כדי לצרף את מי שצריך. נבחר שחקנים בפינצטה".
ראש העירייה שמעון לנקרי אמר: "קבוצת הכדורגל חשובה לעיר שלנו מבחינה תדמיתית. זו העונה השביעית של עכו בליגת העל ובכל שנה מורידים אותה. אני מציע לכולם לחכות כי גם הפעם תהיה לנו קבוצה טובה". בנוגע לאפשרות האיחוד עם הפועל חיפה שעלתה במהלך הקיץ, אמר לנקרי: "ירדתי מהעניין ברגע שיואב כץ ביקש לרשום את הפועל חיפה כקבוצה המובילה ואת עכו רק בסוגריים. יש לנו את הגאווה שלנו, לא הייתי נותן לזה לקרות".