ההתאחדות לכדורגל הודיעה היום (רביעי) באופן רשמי כי היא מאשרת את העברת הבעלות בהפועל תל אביב לבעלים החדש אמיר כבירי. על פי החוזה שנחתם בין חיים רמון לכבירי, התחייב המשקיע החדש לרכוש מרמון 10 אחוזים ממניות הפועל תל אביב וניתנה לו אופציה לרכוש 20 אחוז נוספים מהמניות. מהוועדה להעברת זכויות נמסר היום כי המהלך מאושר במספר תנאים:
"א', המשקיע יביא להתאחדות עד ה-7 ביולי את החלטת דירקטוריון הפועל תל אביב על מינויו לדירקטור בחברה. ב', חיים רמון יביא להתאחדות תצהיר מאושר כדין לפיו עם קבלת אישור הוועדה, אין ולא תהיינה לו זכויות מכל סוג בניהול הקבוצה. ג', רמון יתחייב ויעביר כל סכום שיקבל מהמשקיע לידי עו"ד יואב שניצר, המחזיק בנאמנות מניות החברה, ויורה לו לשחרר את המניות על ידיו ולהעבירן למשקיע".
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
הבוס החדש של האדומים, כידוע, אחראי על היציאה לדרך חדשה במועדון, שכוללת שינויים בהנהלה, מינוי מאמן חדש ומסע רכש רחב היקף. הדבר גם מתבטא בעלייה במכירת המנויים ובעניין מחודש של האוהדים, כולל תקווה גדולה וציפייה.
באישור הוועדה הועברה ביקורת על התנהלותה של הפועל תל אביב, על כך שלא העבירה כדין את הזכויות לניהול הקבוצה לידי העמותה מידיו של חיים רמון מוקדם יותר השנה. "כבר בעת הבקשה היה החוזה בין הצדדים חתום", כך נכתב, "והצדדים החלו בביצועו מבלי שהדבר הובא לידיעת הוועדה ותוך יצירת מצג כי הצדדים מנהלים משא ומתן שטרם גובש לכלל חוזה. אין צורך להרבות במילים בדבר חוסר התקינות של התנהלות זו... שקלנו להטיל קנסות וסנקציות".
יושב ראש העמותה, אלי פסטמן: "השינוי המבורך שחל במועדון והבנייה של הסגל החדש מעוררים בקרב כלל האוהדים תקווה וציפייה לעתיד אדום טוב יותר. אני קורא לאוהדי הפועל, שאכלו בשנים האחרונות מרורים רבים מהבעלים והניהול במועדון, להוכיח את אהדתם בדרך של קניית מנוי שנתי למשחקי הקבוצה. עלינו האוהדים מוטלת האחריות לסייע לכבירי ולהפועל בכל דרך אפשרית".
מעמותת האדומים נמסר: "עמותת האדומים מברכת את אמיר גרוס כבירי על קבלת האישור להחזיק בזכויות הניהול של מועדון הכדורגל הפועל תל אביב. העמותה תתמוך במינויו של כבירי לדירקטוריון חברת הראל אחזקות, כשזה יובא לאישור בעלי המניות בימים הקרובים. במהלך החודשים האחרונים, ובסדרה ארוכה של מעשים, הוכיח כבירי את נאמנותו ואהדתו הגדולה להפועל".