יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות
מוראד מגמאדוב חוזר למכבי פתח תקוה. לוואלה ספורט נודע כי שחקנה של הקבוצה לשעבר, שנחשב לסמל בעיני רבים במועדון, סיכם הבוקר עם הנהלת הקבוצה כי יחבור לצוות המקצועי של המועדון וישמש גם כסקאוט הראשי שלו. במועדון אישרו את הידיעה ואמרו הבוקר: "מגמאדוב אכן סיכם איתנו שישמש כסקאוט בעונה הבאה. אנחנו שמחים לצרף אותו לצוות המקצועי". מגמאדוב צפוי להגיע לאימון כבר מחר, ויעזור לרן בן שמעון ועוזרו ייטב לוזון. היום סיים בן שמעון את הרכבת הצוות המקצועי שסביבו, שיישאר ללא שינוי. שלמה ישינובסקי סיכם הבוקר וימשיך כמאמן הכושר וכך גם מאמן השוערים ויקטור בוחניק, שסיכם כבר שלשום. עומר גולן ימשיך כמנהל המקצועי של המועדון.
מגמאדוב פרש מכדורגל בסוף עונת 2010/11, בגיל 37, 17 שנה אחרי שהגיע למכבי פתח תקוה. שנה אחר כך, מגמאדוב חזר ושותף במשחק קבוצתו מול הפועל באר שבע בחודש אפריל, זאת לאחר שהתאמן עם הסגל שלה במהלך העונה. עונה אחר כך מגמאדוב לא ויתר, והמשיך עם הקבוצה בלאומית. את העונות האחרונות העביר במכבי עמישב מליגה א'. בחודש ספטמבר ימלאו לבלם הוותיק 42. לאחר פרישתו הודיעה הנהלת הקבוצה כי החולצה מספר 4, אותה לבש, תצא מכלל שימוש ואף שחקן לא יוכל לבוש אותה בעתיד, זאת כאות הערכה על פועלו. לפני שנתיים, וגם בתחילת העונה חולפת דובר על אפשרות שישתלב בתפקיד רשמי בצוות המקצועי, אך הדבר לא צלח וכעת, חמש שנים אחרי הפרישה שלו, האוהדים יוכלו לראות את מגמאדוב שוב במגרשי ליגת העל ולא במחלקת הנוער בה עבד במהלך העונה במקביל לאימונים בעמישב.
מכבי פתח תקוה תפתח מחר באופן רשמי את עונת 2015/16 ללא מרבית הזרים והנבחנים הזרים שאמורים להגיע אליה. למעשה, לאימון הפתיחה מחר אמור להתייצב רק מינדאוגאס פאנקה. הקשר ג'ו מונונגה ביקש לאחר את הגעתו וינחת רק מחרתיים, ביום חמישי, ואיתו אמור להגיע גם הבלם הצרפתי החדש קסאבייה תומא. חלוץ נבחרת ליטא לוקאס ספלביס ממתין לאישור של אולבורג כדי לנחות בישראל, וצמד הברזילאים - הקשרים ג'ברסון ואליסון דוס סנטוס, אמורים לנחות רק בעוד כעשרה ימים. באימון הראשון ייבחנו הבלם מור דהן והקשרים רפי עמוס וגיא כהן. לאימון יגיע כמובן גם גיא מלמד, שימשיך עונה נוספת ובכך שם את העימות עם רן בן שמעון, מסיום העונה שעברה, מאחוריו.


