הפועל תל אביב ממשיכה להתחזק: יממה אחרי שמכבי נתניה ובית"ר טוברוק הגיעו לסיכום בנוגע לאחוזים מכרטיסו של איאד אבו עביד, המגן הימני חתם לשנתיים בשורות האדומים. לאבו עביד יש אופציה לשלוש עונות נוספות.
אבו עביד בן ה-21 החל את הקריירה שלו במחלקת הנוער של בית"ר טוברוק והפך לאחד השחקנים הבולטים לגילו בארץ. אבו עביד שיחק כבלם בגיל הנוער והתבלט בנבחרות הנוער השונות. האו עבר בתחילת העונה שעברה למכבי נתניה, ורשם בשורותיה עונת בכורה מרשימה בליגת העל. במדי נתניה תופקד אבו עביד לרוב כמגן ימני, וכיום הוא נחשב לשחקן משמעותי ובורג חשוב בנבחרת הצעירה של ישראל.
אבו עביד אמר לאתר הרשמי: "הגשמתי חלום היום. אני אוהד הפועל תל אביב מילדות והייתי הולך יחד עם כל המשפחה למשחקים. עכשיו תפקידי הוא להמשיך את החלום הזה ולנצל את ההזדמנות שקיבלתי פה. באתי לעבוד קשה יחד עם כל השחקנים בהפועל, שעם רובם אני משחק באולימפית ומכיר במשך שנים מהנבחרות. בונים בהפועל תל אביב משהו חזק ורציני מאוד ואין היום שחקן בארץ שלא רוצה להגיע לכאן. אני כבר לא יכול לחכות לאימון הראשון ובטח למשחק הראשון בו אעלה עם החולצה האדומה לבלומפילד".
בתוך כך, בקבוצה מאיישים גם את הצוות המקצועי לעונה הקרובה והודיעו היום על מינוי של דני בונדר לעוזרו של אלי חייט מאמן קבוצת הנוער. בונדר, שגדל בהפועל תל אביב ושיחק בה כמגן ימני, פרש מכדורגל ויתרכז כעת בקריירת האימון.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


