רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
הפועל חיפה תפגוש את פאלרמו ב-21 ביולי במסגרת מחנה האימונים של הקבוצה באיטליה. כפי שפורסם בוואלה ספורט בהפועל חיפה, סגרו מחנה אימון בארץ המגף וכעת סגרה הקבוצה משחק אימון נגד יריבה בכירה מאוד שסיימה את העונה החולפת במקום ה-11 בליגה האיטלקית, כשבמועדון מקווים שהדבר יתרום רבות לשחקנים. במועדון הסבירו שהמאמן טל בנין ניצל את קשריו באיטליה כדי לסגור את מחנה האימון ואת היריבה כשכעת מנסים במועדון לסגור יריבה נוספת מהליגה הראשונה או השנייה באיטליה.
במקביל למחנה האימון, בקבוצה ממשיכים להתעסק כמובן בנושא החיזוק, כאשר השם הבולט הוא שמו של חנן ממן. ממן קיבל הצעה מהקבוצה וצריך להשיב עליה כאשר הקשר הביע רצון לחזור לקבוצת נעוריו אך כעת צריך לראות אם יסכים להתפשר על שכרו. תומר סוויסה גם כן מבוקש כמו גם עומר פרץ שזכה להתעניינות אך מחכה להצעה רשמית מהמועדון. בגזרת השוער, בהפועל חיפה סיכמו את הפרטים עם פז'מיסל קובארז' אך יואב כץ עדיין לא חתם על החוזה בשל הרצון לבחון עוד אפשרות לשוער ישראלי כשהאופציות הן ברק לוי ואיתמר ניצן.