יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
הקשר הפורטוגלי, ברונו פיניירו, על סף סיכום בהפועל חיפה. פיניירו, ששיחק תחת טל בנין במכבי נתניה, סיכם באופן עקרוני את מרבית הפרטים מול הקבוצה, כשכעת נותרו פרטים קטנים אחרונים ואם לא יקרה משהו דרמטי הפורטוגלי צפוי לסכם בימים הקרובים. פיניירו ירד עם מכבי נתניה ליגה ובהמשך שיחק בליגה בהודו, שם נחשב לשחקן מוביל. פיניירו יכול לשחק הן כבלם והן כקשר אחורי.
בעניין אחר, בהפועל חיפה סגרו מחנה אימונים באיטליה שייערך לקראת סוף חודש יולי. אחרי שהבעלים יואב כץ רצה לערוך את מחנה האימון בברלין והדבר לא צלח, חיפש האחרון יעדים נוספים, כשכעת נסגר מחנה אימון בארץ המגף. כץ אישר את הידיעה ואמר בנושא החיזוק: "פיניירו אכן קרוב אלינו מאוד. לגבי מחנה האימון, הוא יהיה אכן באיטליה".