רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
אחרי שהחליטה להנחית שלושה שחקנים ברזילאים להתרשמות אתמול, במכבי פתח תקוה אישרו הבוקר (חמישי) כי לפחות שניים מהם ינחתו בימים הקרובים בישראל לצורך להתרשמות בקבוצה. הקשר ג'ברסון דוס סנטוס המכונה "טקו" (26), שחקנה של ולו קלוב מהליגה המחוזית בברזיל והקשר אליסון דוס סנטוס (24), גם הוא מהליגה המחוזית בארצו, אמורים להגיע לתחילת האימונים ב-1 ביולי וישהו מספר ימים בישראל.
כזכור, בפתח תקוה שריינו עד עכשיו שלושה זרים לקבוצה לקראת העונה הקרובה. הראשון הוא הקשר ג'ון מונונגה, שבמועדון החליטו לממש את האופציה עליו, השני הוא הקשר הצ'כי תומאש יירסק והשלישי הוא הקשר מינדאוגאס פאנקה. בקרוב מאוד, כאמור, עשוי להצטרף גם שחקן ברזילאי לרשימה הזאת. בפתח תקוה עדיין לא החליטו להשתחרר מההסכם עם תומאש יירסק, אך יוכלו לעשות זאת עד סוף החודש ללא פיצוי כספי.


