הבעלים של עירוני קרית שמונה, איזי שרצקי, החליט להוציא את הקבוצה לסוף שבוע באילת כחלק מגיבוש של חברת איתוראן שבבעלותו כאשר לסוף שבוע יגיעו אנשי המועדון וכן השחקנים שנמצאים בארץ. שרצקי כבר הבטיח בסוף העונה לשחקנים חופשה באילת וכעת הוא מקיים את הבטחתו כאשר בקבוצה מרוצים מכך שיהיה ניתן לגבש את השחקנים לפני פתיחת האימונים בעוד עשרה ימים. במקביל, במועדון הוציאו לבחירת האוהדים שתי אופציות לקמע של הקבוצה, כשבכל מקרה יהיה מדובר באריה. האריה השואג מסמל את האנדרטה בתל חי לזכרו של יוסף טרומפלדור.
בינתיים, בקבוצה סגרו כמעט באופן סופי את הסגל, פרט לעמדת המגן השמאלי והחלוץ. אחרי שדניאל בורחל ירד מהפרק, בעירוני קרית שמונה שוקלים שוב לנסות ולהחתים את מגן מכבי תל אביב, שון גולדברג. כפי שפורסם בוואלה ספורט, בקרית שמונה רצו מאוד את גולדברג כחלק מעסקה שתעביר את רועי קהת למכבי תל אביב אך לאחר שזה עבר לאוסטריה וינה העניין ירד מהפרק. ייתכן שגולדברג יגיע בהשאלה עם אופציה לרכישת כרטיסו. בכל הקשור לחלוץ, במועדון עשויים שלא להתחזק אם שחר הירש או ברק בדש יגיעו. שמעון אבוחצירה עשוי להישאר אך רק במקרה והיהי שחקן חופשי ואף יקצץ באופן דרסטי בשכרו.
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד


