הפועל חיפה תשקול להשיק בעונה הבאה מנויים מוזלים בשל ההצלחה במשחק האחרון של הקבוצה בעונה החולפת. כזכור, בהפועל חיפה יצאו במכירה מוקדמת בעלות של עשרה שקלים לכרטיס ליציע המזרחי וכעת הבעלים יואב כץ שוקל לבצע דבר דומה אך עם מנויים, כך שהאוהדים יוכלו לרכוש מנויים במחירים מוזלים. כץ, שאישר כי הוא שוקל את הנושא, יקבל החלטה בקרוב.
בגזרת השחקנים, בצוות המקצועי מקווים מאוד שהשוער דני עמוס יחתום בימים הקרובים כאשר גם דושאן מטוביץ', עאהד עזאם ועומר פרץ חזק על הכוונת, כשבקבוצה גם מחכים לתשובה סופית מפיראס מוגרבי. אגב, לגבי מטוביץ', הרי שמאמן הפועל עכו בעונה החולפת, שלומי דורה, מעוניין גם כן בשחקן ואם יחתום לעונה נוספת במועדון בהפועל עכו צפויים לפנות אליו.
בנוסף, בהפועל חיפה פנו לתומר סוויסה באופן רשמי והבהירו לו שהם מעוניינים שיגיע לקבוצה. בחיפה רצו מאוד את דובב גבאי אך עושה רושם שהסכומים הכרוכים בהגעתו של סוויסה מתאימים יותר והם מעוניינים להחתימו. סוויסה הביע עניין גם כן להגיע ובמועדון מקווים שהחלוץ ששוחחר מהפועל באר שבע יגיע. בחיפה צפויים לקבל עד סוף השבוע החלטה סופית לגבי טוסיין ריקטס כשבמקרה ולא ירצו את השחקן ייאלצו לשלם לו פיצוי בגובה עשרת אלפים דולר.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם