נציגיו של השוער דני עמוס יבהירו לאנשי הפועל חיפה כי מבדיקה משפטית שעשו, אין לקרית שמונה אחוזים על כרטיסו ואין להם זכות לבקש עבורו תמורה. כפי שפורסם לראשונה בוואלה ספורט, בקרית שמונה טוענים ששני שליש מהכרטיס של עמוס שייך להם כחלק מהסכם העברתו להפועל תל אביב ובקבוצה הצפונית מעוניינים לשלב אותו בעסקת חליפין שתביא את רועי שוקרני לקרית שמונה. אתמול (ראשון) שוחח יואב כץ עם ראשי קרית שמונה, ששוב דרשו שההחתמה של עמוס תעבור דרכם.
יחד עם זאת, בסביבת עמוס טוענים שהתייעצו עם גורמים משפטיים, שהבהירו שברגע שהחוזה עם הפועל תל אביב תם, לקרית שמונה אין אחוזים על כרטיסו של השחקן והוא למעשה חופשי. בשל הטענות הסותרות, נראה שבמקרה של חתימה של עמוס בחיפה השוער וקרית שמונה עלולים ללכת לבוררות.
חיפה מנסה להבין האם הטענות המשפטיות שהעלו בסביבתו של עמוס נכונות, ואם יבינו שהשחקן חופשי הוא צפוי לחתום בקבוצה ולהפוך לשוער הראשון שלה. במקביל, המו"מ עם עאהד עזאם נמשך ועדיין קיימים פערים כספיים. אם הצדדים לא יגשרו על הפערים, כץ צפוי לדרוש סכום שינוע בין שבע מאות אלף שקל למיליון שקלים עבור דמי השבחה על רועי שוקרני. ייתכן שגם במקרה זה הצדדים יילכו לבוררות.
בחיפה מעוניינים מאוד בעמוס, אך בשל ההתפתחויות בקבוצה גם מכינים חלופות. שמו של שוער המשנה במכבי תל אביב ברק לוי עלה כאופציה להגיע לקבוצה.
בקבוצה ממשיכים לנסות להחזיר שחקנים ששיחקו בחיפה בעבר ומזוהים עם הקהל. לאחרונה עלה שמו של רן יצחק, שעלה עם הפועל כפר סבא לליגת העל והפך לשחקן חופשי. האדומים יפנו רשמית לשחקן אם חמדי סליחי לא יישאר. אפרופו אקסים, ערן לוי נפגש הבוקר עם מאמן הפועל חיפה טל בנין והשניים שוחחו על האפשרות שלוי ישוב לחיפה. בשלב זה לא ברור עדיין אם השחקן, שעל מועמדותו פורסם לראשונה בוואלה ספורט, ישוב ונראה שבימים הקרובים תתקבל החלטה סופית.
בנוסף, ראשי הפועל חיפה נפגשו עם קשר מכבי נתניה בעונה החולפת, דיא סבע, שחקנה של מכבי נתניה בעונה החולפת. בהפועל חיפה מעוניינים בשחקן שמבוקש על ידי לא מעט קבוצות ביניהן גם בני סכנין. בשלב זה הצדדים לא הגיעו לסיכום, כאשר בסביבתו של השחקן אמרו שההצעה מהפועל חיפה מעניינת אותו מאוד.
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(2+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(3+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(15+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.


