לאחר שכבר סיכמו עם פרטיזן בלגרד על העברתו של הקשר ניקולה דרינצ'יץ', במכבי חיפה ממשיכים לחפש רכש לעונה הבאה. במועדון הבהירו כי בימים הקרובים יעסקו בהסכם מול שחקן נבחרת מונטנגרו, שינחת לבדיקות בתחילת השבוע ואז יחתום על חוזה לשלוש שנים. בנוסף, ישקלו בחיפה בכובד ראש את החתמת הזרים הבאים.
"הקבוצה לא הגיעה לאירופה ויש לנו הרבה זמן עד המחנה ופתיחת העונה. העונה נהיה חייבים לשדרג את הקבוצה באמצעות הזרים שיגיעו לכאן", אמרו בחיפה.
חיפה תצא למחנה האימונים באוסטריה ב-15 ביולי ותחזור ארצה ב-24 בחודש. במהלך המחנה היא תפגוש ארבע יריבות אימון וגם תקבל החלטות לגבי שחרורים נוספים מהסגל. עד המחנה, יצומצם הסגל באופן משמעותי, באמצעות שחרור שחקנים מושאלים ושחקנים נוספים מהסגל, כמו גוסטבו בוקולי למשל.
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
ההתלבטות העיקרית של המועדון היא באיזו עמדה לצרף את הזרים הנוספים. לוי שקל תחילה לצרף שני קשרים, כולל דרינצ'יץ' וחלוץ, אך כעת נשקלת אפשרות להתחזק בבלם על חשבון אחד מהם. בקבוצה ישנה התלבטות מסוימת לגבי אברהם פאס ואם יגיע בלם בכיר, לוי ישקול בהתאם לסגל שלו האם להשאיר את הספרדי או לשחרר אותו ולהתחזק בזר נוסף בעמדה אחרת.
ברשימות של המועדון נמצא בין היתר החלוץ מרקו שצ'פוביץ' (24), שהוצע בימים האחרונים ללוי. מדובר באחיו של השחקן סטפן שצ'פוביץ', ששיחק בעבר במ.ס. אשדוד וכיום שייך לסלטיק. שצ'פוביץ' הצעיר הוזכר כמועמד לחיפה עוד בתקופת אלכסנדר סטנוייביץ', אך בזמנו חיפה לא הייתה יכולה להביאו. הוא שייך לאולימפיאקוס ואת העונה החולפת החל במאיורקה (15 הופעות, שישה שערים), אך בפברואר הושאל לטרק גרוז'ני הרוסית, במדיה לא שיחק. בתום העונה הנוכחית הוא יחזור לאולימפיאקוס ואם יגיע לחיפה, זה יהיה כנראה בעסקת השאלה.
המאמן רוני לוי ימשיך לנהל שיחות עם שחקנים בימים הקרובים. בשבוע הבא הוא ייפגש לשיחת היכרות גם עם דרינצ'יץ', שפתר בעיה לא קטנה לאחר ההחלטה לשחרר את מיצ'ל ומוחמד קמארה. קובי מויאל לא יפתח את האימונים וההערכה היא שהוא יחזור לכשירות באחד המחזורים הראשונים של העונה. רובן ראיוס עדיין לא מצא קבוצה ואם לא יעשה זאת בימים הקרובים, הוא יודיע למכבי חיפה שהוא מתייצב לפתיחת האימונים. השחקן מחזיק בחוזה לעונה הבאה.


