רגיל (7) 212
19:15

הפועל פתח תקווה

הפועל ירושלים
האורחת ללא נקודות אחרי שישה מחזורים ונועלת את הטבלה. ובכל זאת, הירושלמים יודעים שעוד משחק בלי נקודות רק ימשיך לסבך אותם בתחתית. הפועל פתח תקווה אמנם פייבוריטית, אבל האורחת יכולה לנצח כאן
יתרון (7) 236
19:30

הפועל קרית שמונה
(1+)

הפועל באר שבע
קרית שמונה פתחה את העונה הזו עם הרבה ציפיות אבל לא תרגמה אותם לנקודות ונראית פחות טוב מהציפיות לגביה. באר שבע בפתיחת עונה היסטורית ובלתי ניתנת לעצירה. האורחת תנצח כאן ביותר מגול
יתרון (7) 264
19:50

הפועל חולון
(6+)

הפועל ירושלים
שתי קבוצות שמגיעות אחרי הפסדי חוץ בספרד. חולון לא מספיק יציבה בתחילת העונה, אך היא מראה עוצמות, היא מתחברת לאט לאט והיא תפגוש קבוצה שנראית קצת כבויה. חולון הוא אולם חם והליין נראה גבוה. שווה ללכת עם המקומיים
רגיל (7) 345
01:00

נאשוויל

אינטר מיאמי
נאשוויל חסרה שחקנים פצועים רבים, ואינטר מיאמי ללא אובאנדו ורייס. מסי שבכושר מעולה כבש פעמיים בניצחון הקודם של מיאמי. למיאמי יהיה קשה ואנו הולכים על תיקו.
בני סכנין פנתה לעידו אקסברד והצדדים צפויים לפתוח במו"מ בתקופה הקרובה. החלוץ בן ה-26 של אחי נצרת, כבש העונה 21 שערי ליגה וחמישה שערים בגביע ובסכנין מאוד רוצים שהוא יהפוך לשחקן הרכש הראשון לקראת העונה הבאה.
השוער רן קדוש חתם היום (שני) לשנתיים נוספות והוא ימשיך בקבוצה. קדוש התחיל את העונה כשוער המשנה, אבל הפך במהלכה לשוער הראשון ומעמדו התחזק מאוד אחרי הגעתו של אלי כהן לתפקיד המאמן.
קדוש אמר: "קיבלתי הזדמנות בסכנין ולקחתי אותה בשתי ידיים, אני רוצה להודות להנהלה שהעריכה את היכולת שלי העונה ונתנה ההצעה מכובדת, לאוהדים שתמכו ולחצו שאשאר, למאמן אלי כהן ומאמן השוערים אלי בכר שהאמינו בי ונתנו לי את המושכות והחזרתי להם בגדול, לסוכן שלי יעקב בוזגלו שידע לכוון אותי בדרך הכי נכונה בשבילי, להורים שליוו אותי לאורך כל הדרך בכל המקומות אליהם הגעתי ומעל כולם לאשתי שתומכת בכל מצב והיא אחת הסיבות העיקריות להצלחה שלי".
בסכנין מחכים להחלטה של מכבי חיפה בנוגע לאברהם פאס. אם הירוקים יחליטו שהם רוצים להשאיר את הבלם הספרדי, סכנין תבקש להשאיר את תנאי העסקה ולשאול לעונה נוספת את מוחמד כליבאת ועאיד חבשי. גם עטאא ג'אבר מבוקש, אבל בסכנין ייאלצו להמתין להחלטה של רוני לוי לגביו. שחקנים נוספים של מכבי חיפה שנמצאים עם הכוונת הם שון וייסמן, ערן ביטון והמגן הימני עלא ג'אפר, שעשוי להגיע במקום מוחמד זבידאת שאמור לעזוב.