תמיר כחלון הגיש תביעה כנגד עירוני קרית שמונה בגובה של 434,437 שקל. השחקן, שהגיש את התביעה באמצעות עו"ד רועי רוזן, נפצע באופן קשה במסגרת פעילות של הקבוצה. על פי הטענה בתביעה: "לאחר שהתברר שלמרות שעשה מאמצים עילאיים כדי להשתקם ולשוב לשחק ולתת את כל כולו עבור המועדון וסבל כאבים איומים בתוך כך, כי לא יוכל לשוב לשחק כדורגל מקצועני עד לתום החוזה, במקום 'לחבק' את השחקן ולנהוג בו באופן הראוי והאנושי המתבקש בנסיבות שכאלה, החליטה קרית שמונה להתנער מכחלון וזנחה אותו לגמרי. קרית שמונה הפסיקה באופן חד צדדי ובלתי נתפס לשלם לשחקן את שכרו, אשר מולן כבר חודשים ארוכים".
כחלון טוען כי קרית שמונה התנערה מאחריות לבריאותו ושיקומו הרפואי של השחקן, לרבות תשלום בגין הוצאות רפואיות משמעותיות שהוציא מכיסו, על אף הוראות ההסכם בין הצדדים. רוזן טוען: "משלא נותרה לשחקן, שגזר על עצמו שתיקה ארוכה בעניין, ברירה אחרת ולאחר אינספור פניות וניסיונות לקבל את מה שמגיע לו ללא הליך משפטי, שנתקלו בהשמצות, השפלות ועלבונות מצד יו"ר המועדון שפגעו בשחקן עד עמקי נשמתו, הוא נאלץ לפנות לבית הדין לעבודה בתביעה לחייב את קרית שמונה לשלם לו את כל המגיע לו, לרבות פיצויי הלנת שכר ואף פיצוי על הפרת החוזה ועל עוגמת הנפש הקשה שנגרמה לו בשל התנהלות המועדון והעומדים בראשו".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
מקרית שמונה נמסר בתגובה: "עירוני איתוראן קרית שמונה מעולם לא הייתה חייבת ולא חייבת כיום אפילו שקל אחד לאף אדם מעובדיה. העובדה שתמיר בחר לפנות לבית הדין לעבודה ולא לבוררות מדברת בעד עצמה. את עיקרי דברינו נאמר בבית המשפט".
שוער הקבוצה גיא חיימוב שסובל מנפיחות בקרסול לא התאמן היום, והוא נמצא בספק גדול למשחק מול הפועל באר שבע שייערך ביום ראשון הקרוב. אם חיימוב לא יהיה כשיר מי שיחליף אותו בין הקורות יהיה מהדי זועבי.


