שריף טירספול מעוניינת להחתים את פיראס מוגרבי, שחקנה של בני סכנין. הקבוצה המולדובית, שמתקשה לשמור על תואר האליפות בארצה העונה אחרי שאשתקד קובי מויאל היה שותף לזכייה באליפות השלישית ברציפות שלה, כבר הגישה הצעה לאופיר קריאף שסירב, וכעת היא סימנה רכש אפשרי נוסף מליגת העל בדמותו של מוגרבי.
עם סיום העונה של בני סכנין אתמול נראה שהצדדים ייכנסו למשא ומתן רציני, כשבמקביל מוגרבי מבוקש גם על ידי כמה מהקבוצות הגדולות בליגת העל, אך בשלב זה לא הוגשה עבורו הצעה רשמית.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(5+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
רגיל (6) 232
21:45

איסלנד

אוקראינה
איסלנד, המדורגת במקום השני עם שלוש נקודות מתוך שש אפשריות, תארח את אוקראינה, שנמצאת במקום השלישי עם נקודה אחת בלבד. עד כה איסלנד מציגה יכולת טובה יותר מיריבתה, ולכן ההערכה היא שהיא תנצח במשחק הביתי ותמשיך במאבק על הכרטיס למונדיאל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
מוגרבי בן ה-23 כבש העונה שמונה שערים במדי בני סכנין, וסייע לקבוצה לסיים בראש הפלייאוף התחתון, הרחק ממאבקי הירידה. הוא עלה לבוגרים במכבי נתניה בעונת 2008/09 ושיחק במדיה עד קיץ 2012, אז חתם בלאנס הצרפתית. אחרי חצי עונה שבמהלכה שיחק רק 30 דקות, שב לנתניה ולא הצליח להציל אותה מירידה. בתום אותה עונה חתם בסכנין לשנתיים, שבמהלכן כבש עשרה שערים ב-62 משחקים.