וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בדמינטון: נבחרת ישראל ניצחה 2:3 את קזחסטן

10.5.2015 / 13:34

הנבחרת פתחה ברגל ימין את השתתפותה באליפות העולם לנבחרות בדרג 4 אחרי שהניצחון במשחק הזוגות המעורבים הכריע. זילברמן ניצח ביחידים ובזוגות

מישה זילברמן שחקן בדמינגטון ישראלי. רויטרס
ניצחון נוסף. זילברמן/רויטרס

נבחרת ישראל בבדמינטון פתחה ברגל ימין את השתתפותה בגביע סודירמן בסין, שמהווה אליפות העולם לנבחרות. הנבחרת ניצחה 2:3 את קזחסטן בבית 2 של דרג 4, כשהחובטים הישראלים העניקו גם מתנת יום הולדת למאמנת הנבחרת, סבטלנה זילברמן.

בנה של סבטלנה, החובט האולימפי מישה זילברמן, הכניע 0:2 (11:21,12:21) את ארתור ניאזוב, ורשם ניצחון נוסף במשחק הזוגות יחד עם אריאל שאינסקי, 0:2 (18:21,18:21) על ניאזוב וקולמטוב. הקזחים היו חזקים יותר באגף הנשי. דנה קוגל הפסידה 2:0 (27:25,21:10) לוורוניקה סורוקינה, וכן 2:0 במשחק הזוגות (21:15,21:15) יחד עם אלינה פוגץ' מול סורוקינה ופיליפצ'וק.

בדיעבד התברר כי משחק הפתיחה של כל ההתמודדות של הזוגות המעורבים הכריע את התחרות. שאינסקי ופוגץ' ניצחו בתום מותחן 0:2 (19:21,19:21) את פיליפצ'וק ומורזבריוב, וזה היה שובר השוויון בדרך לניצחון הישראלי. בהמשך השבוע תשחק ישראל מול סרי לנקה ואיי סיישל, ופרט לחשיבות הצלחת הנבחרת, מדובר בטורניר המעניק ניקוד אולימפי למישה זילברמן במרוץ לריו 2016.

  • מישה זילברמן

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully