בני סכנין המשיכה גם אתמול (שבת) את התקופה הטובה שלה, אחרי שגברה 0:2 על הפועל תל אביב. סכנין קרובה לסיים במקום השביעי, מה שיכניס לקופת המועדון 350 אלף שקל. בסכנין מרוצים מאוד ממה שהקבוצה השיגה העונה למרות כל הבעיות הכלכליות. כפועל יוצא מכך נראה שלקראת יום רביעי ייפגשו ראשי המועדון לפגישה נוספת עם אלי כהן כדי לנסות להחתימו לעונה נוספת. מלבד כהן, בקבוצה מסמנים שחקנים לעונה הבאה.
בסכנין רוצים מאוד לשאול לעוד עונה את עאיד חבשי ועטא ג'אבר, כשלגבי האחרון מודעים בסכנין לעובדה שישנם סיכויים גבוהים שמכבי חיפה תרצה להחזירו לסגל. בנוסף, על הכוונת של הקבוצה נמצא חלוצה הצעיר של מכבי חיפה דור חוגי, שהושאל העונה להפועל פתח תקוה, וכך גם שחר הירש ששיחק איתו העונה. בסכנין ירצו להחתים אחד מהשניים.
במקביל, בסכנין מבינים שהסיכויים שמוחמד גדיר ימשיך אפסיים. למעשה הם כבר השלימו עם עזיבתו. "ברור שחלוץ שכבש 16 שערים ירצה להתקדם", אמר גורם בסכנין, "אנחנו מבינים שגדיר לא יישאר וננסה להביא שחקנים אחרים טובים במקומו". מי שעוד קוצר שבחים הוא פיראס מוגרבי, שכבש אתמול ועלה למאזן של תשעה בישולים ותשעה שערים. "בגלל העליונות של גדיר שכחו מעט את פיראס", אמר אותו גורם, "ברור לנו שגם אותו יהיה לנו קשה להשאיר, אבל ננסה לעשות את הבלתי ייאמן".
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.


