בבית"ר ירושלים ישנה תחושה כי הבעלים אלי טביב קיבל החלטה להישאר בעונה הבאה, על אף העובדה כי אינו מודיע על כך רשמית. התחושה מגיעה בעקבות מהלכים שנעשים מאחורי הקלעים בנוגע לשחקני חיזוק אפשריים לקראת העונה הבאה. המטרה הראשונה של בית"ר תהיה להתחזק בחלוץ זר איכותי, כאשר השם המוביל הוא של גליינור פלט, החלוץ ההולנדי ששיחק בעונה שעברה בבאר שבע, עבר לזולט וארחם הבלגית וכעת משחק בגו אהד איגלס ההולנדית.
בבית"ר התעניינו בחלוץ כבר בינואר האחרון, אך בשל דרישתו לחוזה לשנתיים וחצי העסקה נפלה. פלט כבש בעונה שעברה 10 שערים במדי הפועל באר שבע ובקיץ ניצל סעיף בחוזהו שאפשר לו להשתחרר. הוא חתם בווארחם הבלגית בה לא התאקלם ועזב בינואר לגו אהד מהליגה הבכירה בהולנד.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(2.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
שחקני הקבוצה זכו היום לחופש ויחזרו מחר לאימונים לקראת המשחק מול הפועל באר שבע ביום ראשון. המאמן גיא לוי שוקל לעבות את חוליית הקישור בשחקן דפנסיבי נוסף, כאשר נראה כי חנן ממן יפתח. אתמול תורגל אלי דסה בקישור ותומר ירוחם שובץ כמגן ימני, אך קשה להאמין כי המאמן יוותר על דסה בהגנה החסרה ממילא של הקבוצה.
מי שישוב לסגל הוא לידור כהן, שהחלים מהפציעה באכילס וכרגע נראה כי יפתח על הספסל. קלאודמיר שוחח עם המאמן אתמול והסביר לשחקנים כי חייבת להיות יותר עזרה בהגנה מצד כל הקבוצה, אחרת יהיה קשה מאוד לחזור ולנצח.
אגב, בבית"ר קיבלו רמזים לאחרונה כי מכבי תל אביב מאוד מעוניינת באלי דסה. המגן חתם בבית"ר על חוזה לשלוש שנים ואם מכבי תרצה לעשות איזושהי פעולה בעניין היא תצטרך להגיש הצעת מחיר גבוהה מאוד לבית"ר כדי שזו תחשוב בכלל לוותר עליו. גורם בבית"ר אמר אתמול: "טבעי שאחרי העזיבה של ייני הם יכוונו לדסה, הוא חתם כאן לשלוש שנים כדי שיהיה מהשחקנים המובילים שלנו. רק סכום לא סביר או דמיוני יגרום לשחרר אותו".


