במכבי חיפה יקבלו בשבועות הקרובים החלטה סופית לגבי עתידו של מוחמד קמארה. ההחלטה תתקבל מיד לאחר מינוי המאמן הבא, כשבמועדון לא פסלו אפשרות שהקשר מסיירה לאון ששייך לבולטון, וספג ביקורת בעקבות יכולתו במחזורים האחרונים, לא ימשיך. אם קמארה לא יהיה חלק מהסגל בעונה הבאה (תלוי גם בתנאים שיציב) חיפה תחתים קשר זר במקומו, אבל אם יוחלט שימשיך הקבוצה לא תביא קשר נוסף מתוך הערכה לסגל הקיים - אביחי ידין שנמצא בכושר טוב מאז שחזר לסגל וגם קובי מויאל שאמור להיות חלק ממנו.
השבוע התברר כי אם מכבי חיפה תעפיל לאירופה מויאל לא ישותף בתחילת המשחקים וספק אם יפתח את העונה עם הקבוצה. ההערכה כרגע מדברת על אפשרות שיחזור במחזורים הראשונים ובחיפה מתכוונים לחכות לקשר שיחלים. מויאל, כזכור, נפצע בגמר גביע הטוטו נגד מכבי תל אביב ביום האחרון של השנה האזרחית, לפני כמעט ארבעה חודשים. במהלך התקופה הזאת הוא עבר שיקום באיטליה כתוצאה מקרע ברצועה הצולבת ובמיניסקוס.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
ג'אבר עטאא צפוי לחזור לסגל מעונת השאלה, כשגוסטבו בוקולי אינו חלק מהתוכניות. במועדון לוחצים על הקשר לפרוש, ובמקרה כזה ייערך לו משחק פרידה בתום העונה. בוקולי לוחץ על ראשי המעודון להמשיך עונה נוספת ולהכריז כבר עתה, בתום העונה הנוכחית, שזאת תהיה עונת הפרישה שלו. כך או כך, כפי שפורסם בוואלה ספורט, בוקולי יכריז על הפרישה שלו בקרוב. המגן אלעד גבאי סובל מנפיחות בקרסול ולא התאמן.
במועדון החלו במכירת הכרטיסים למשחק מול מכבי תל אביב, שייערך במחזור הבא שיפתח את הסיבוב השני של משחקי הפלייאוף, וכבר עכשיו מעריכים במועדון שהאצטדיון יהיה מלא. מחירי הכרטיסים: החל מ-95 שקלים למבוגר ליציע הדרומי, הצפוני או ליציע המשפחות (50 שקלים לשאר הסקטורים). כרטיס ליציע המזרחי יעלה 105 שקלים, וליציע הכסף 125.