הנהלת בני סכנין צפויה להתכנס בקרוב כדי לאשר את התחלת ההכנות לעונה הבאה. בסכנין רצו להבטיח את ההישארות לפני פתיחת ההכנות, ואחרי הניצחון על הפועל פתח תקוה הבינו ראשי המועדון שסכנת הירידה חלפה, כך שהשבוע או לכל המאוחר בתחילת השבוע הבא יחלו לעסוק בנושא. לאחר הישיבה צפויים בסכנין לשבת עם אלי כהן ולדון איתו על הישארותו בעמדת המאמן לעונה נוספת, כשבמקביל יישבו ראשי המועדון גם עם שחקנים.
מי שצפוי לקבל הצעה להאריך את חוזהו הוא פיראס מוגרבי. השחקן שנחשב לאחד משני המובילים העונה, עם שבעה שערים ושמונה בישולים בליגה. "אם נצליח להשאיר את מוחמד גדיר ופיראס מוגרבי זו תהיה מקדמה ענקית לעונה הבאה", אמר גורם במועדון. "בכושר הנוכחי של שניהם גם אם נצליח לשכנע רק אחד מהם להישאר זה יהיה מצוין".
מוגרבי עצמו מעדיף למצות אופציות באירופה, כשסוכניו בודקים גישושים משוויץ וממדינות נוספות, בנוסף בסביבתו של מוגרבי טוענים שהקבוצות הגדולות, ביניהן גם עירוני קרית שמונה, העלו את שמו כמועמד להגיע בעונה הבאה.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(5+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
רגיל (6) 232
21:45

איסלנד

אוקראינה
איסלנד, המדורגת במקום השני עם שלוש נקודות מתוך שש אפשריות, תארח את אוקראינה, שנמצאת במקום השלישי עם נקודה אחת בלבד. עד כה איסלנד מציגה יכולת טובה יותר מיריבתה, ולכן ההערכה היא שהיא תנצח במשחק הביתי ותמשיך במאבק על הכרטיס למונדיאל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן