לאחר הניצחון החשוב מאוד 2:3 על הפועל פתח תקוה בחוץ אתמול (שבת), שלמעשה הבטיח את הישארותה של בני סכנין בליגה כמעט באופן רשמי, בקבוצה צפויים להתחיל בהכנות לעונה הבאה וההערכה בקרב גורמים היא כי ראשי המועדון יציעו בזמן הקרוב לאלי כהן להמשיך עוד עונה כמאמן וייכנסו עמו למשא ומתן.
היו"ר מוחמד אבו יונס והמנכ"ל חאלד (דוכי) קאסום ישוחחו ביניהם בקרוב ולאחר מכן, יקבל כהן הזמנה לדון בעתידו. אם כהן אכן ימשיך, הוא ישאיר לצדו שחקנים שהביא לקבוצה דוגמת דיוגו קאצ'ובה, שכיכב אמש עם צמד ובישול נהדר בעקב או השוער רן קדוש, אותו הוא מעריך מאוד ושזוכה להערכה גם מחברי ההנהלה.
בסכנין מכוונים למקומות 7-8, ששווים מענק כספי. בקבוצה מרוצים מרוח הלחימה והספורטיביות שהפגינו השחקנים, שחזרו מפיגור לניצחון. "כולם ראו כדורגל טוב ונהנו מהמשחק", אמר המגן עלי עוסמאן, "לא היה לנו מה להפסיד לפני המשחק. באנו לשמח את הקהל שלנו. העונה עוד לא נגמרה. היו"ר שלנו אמר שהוא רוצה מקום שביעי, אז אנחנו מנסים להגיע כמה שיותר למעלה". עוסמאן הוסיף: "כל השנים סכנין ספורטיבית ובאה להילחם על הנקודות. אני מחזיק להפועל פתח תקוה אצבעות שיישארו. יש להם קבוצה טובה ואם הם ילחמו כמו שעשו נגדנו, מגיע להם להישאר".
חאמד גנאים הוחלף אתמול לאחר שכהן אמר לו שהוא יעבור לשחק כמגן שמאלי ואיהאב שאמי הצעיר יוחלף. אלא שלאחר שגנאים הביע חוסר שביעות רצון, החליט כהן להשאיר את שאמי ולהוציא דווקא אותו. בקבוצה הרגיעו את הרוחות בעניין: "חאמד שחקן ספורטיבי ואדם נפלא", אמר גורם בהנהלה, "הוא שאל למה להעביר אותו לשחק מגן שמאלי ובאמת חשב שזה לא נכון, אך הוא לא כעס על החילוף. הכול בסדר".