שמחה גדולה נרשמה בבני סכנין לאחר ה-0:1 על הפועל חיפה. במועדון משוכנעים שאחרי שאספו עוד שלוש נקודות הם הבטיחו את מקומם בליגת העל לעונה נוספת, ועתה מכוונים למקומות 7-8, בשל מענקי המיקום מההתאחדות לכדורגל. בקבוצה מרוצים בעיקר מהמחצית הראשונה ובמיוחד מהיכולת של עטאא ג'אבר ושל מוחמד גדיר. השניים זכו למחמאות גדולות כמו גם מוחמד כליבאת שבישל ושב לעניינים. לאחר הקללות לעבר המאמן אלי כהן והמחאה של האוהדים, אמר גורם בסכנין: "דיברו על כך שמחמוד קנדיל לא בשער ורן קדוש הוכיח במשחק ענק שהמקום שלו בהרכב. גם ג'אבר היה הטוב על המגרש ודייגו קא'צובה נראה טוב, מה שאומר שאו חאמד גנאים או חאלד חלאיילה יצטרכו לעלות מהספסל וזה בסדר".
בהנהלה היו רוצים לראות את אלי כהן ממשיך, אך זה עדיין לא קיבל פנייה ולא מן הנמנע שיקבל אחת כזו כבר במהלך הפגרה. גם קדוש צפוי לקבל הצעה לעונה נוספת כמו גם הבלם איציק כהן, שכבש את שער הניצחון מול הפועל חיפה. "אם ירצו אותי בסכנין אשמח להמשיך", התייחס המאמן אלי כהן לעתידו אך זה צפוי לבקש לדעת מה אפשרויות החיזוק שלו לגבי העונה הבאה ואיזה סגל יוכל להעמיד. כעת ייתן הצוות המקצועי לחלק מהשחקנים מנוחה ארוכה וחופש בשל הפגרה הארוכה יחסית. עלא אבו סלאח שעלה מהספסל עדיין חש בכאבים וייתכן ויצטרך לעבור ניתוח בכל מקרה.
"אין ספק שהניצחון נתן לנו אוויר", אמר כליבאת, "זה היה המשחק הכי חשוב שהיה לנו העונה כי זה היה צומת דרכים ובאנו מחויבים. גם ב-0:1 קטן ידענו שצריך לשמור וזה יביא לנו ניצחון. כל שחקן צריך להסתכל על עצמו כמקצוען ומקצוען משחק עד הסוף. בכדורגל זוכרים את הסוף וכל שחקן פה חושב על העתיד שלו. צריך לתת 100 אחוז וגם מבחינת הוגנות צריך שניתן פייט כי הרבה קבוצות נלחמות על החיים שלהן. אלי כהן עושה עבודה מצוינת. כולם אוהבים אותו. חלק מהקהל קצת לא מרוצה וזכותו למחות, אבל זכותנו כשחקנים לשמור על המרקם ולשמור על אלי. אני קורא לקהל שיתמוך בנו".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
