גרג הארדי, כוכב ההגנה שהיה מושעה מהליגה לאורך רוב העונה האחרונה בשל חשד לאלימות ולאחריה עזב את קרוליינה, התלבט לא מעט זמן עד שלבסוף בחר: דאלאס. הארדי יצטרף לקאובויס עם חוזה לעונה אחת תמורת 11.3 מיליון דולר. הוא העדיף את דאלאס על פני טמפה ביי.
עוד החתמות מהיממה האחרונה:
* קליבלנד בראונס היא הקבוצה שלקחה את דווין בואו, לאחר שהתופס שלא הצליח להשיג אף טאצ'דאון בעונה שעברה שוחרר מקנזס סיטי. הוא קיבל חוזה לשנתיים.
* ברנרד פירס, שנעצר על נהיגה בשכרות ונזרק מבולטימור ביום רביעי, מצא לעצמו במהרה בית חדש. הרץ האחורי ישחק בעונה הבאה בג'קסונוויל, שלקחה אותו מהוויברס.
* בפאלו התחזקה בעוד שחקן מתוך ה-AFC מזרח, כאשר הצליחה לסכם עם הטייט אנד של מיאמי, צ'ארלס קליי, על חוזה לחמש שנים. הדולפינס קיבלו צ'אנס להשוות את ההצעה, שעמדה על 38 מיליון דולר ובחרו לוותר על השחקן.
* סוכנו של הרץ האחורי אדריאן פיטרסון הבהיר: "מינסוטה הודיעה לנו שאין לה שום כוונה לחתוך אותו". פיטרסון מנסה לחזור לעניינים לאחר שהיה מושעה לאורך רוב העונה שעברה.
* סגנית האלופה סיאטל התחזקה בתאקל ההגנתי אהטיבה רובין, שסיכם לעונה אחת לאחר שעזב את קליבלנד.
* דבון סטיל נשאר בסינסינטי. התאקל ההגנתי שסיפורה של ביתו, ליאה, הנאבקת במחלת הסרטן, ריגש את אמריקה במהלך השנה החולפת, ימשיך בקבוצה שהעניקה לו חוזה אשתקד במטרה לעזור לו במימון הטיפולים.
* ריאן פיצפטריק, ששבר את רגלו בעונה שעברה במדי יוסטון, יושבת מכל אימוני קדם העונה של ניו יורק ג'טס, קבוצתו החדשה. הוא צפוי להיות כשיר למחנה האימונים.
* הטייט אנד ג'ייקוב טמי, שהעביר את שלוש העונות האחרונות בדנבר, חתם כשחקן חופשי באטלנטה.
גרג הארדי חתם בדאלאס, פיטרסון לא ישוחרר ממינסוטה
20.3.2015 / 9:22