בתקציר: קהת כובש צמד מול מכבי נתניה
מכבי חיפה מעוניינת בקשרה הצעיר של עירוני קרית שמונה, רועי קהת. במועדון הירוק החליטו לפנות בקרוב לבעלים של קרית שמונה, איזי שרצקי, במטרה לנסות ולהגיע להסדר על רכישת כרטיסו. קהת חתום בקבוצה הצפונית לשנתיים נוספות מעבר לעונה הנוכחית, אך בחוזה שלו קיים סעיף יציאה.
מבדיקה שערכו ראשי חיפה בשבועות האחרונים, על פי ההסכם בין קהת לקרית שמונה, השחקן יוכל להשתחרר לכל קבוצה בחו"ל תמורת 800 אלף יורו. לקבוצה ישראלית הוא יוכל להשתחרר רק בכפוף למשא ומתן עם קרית שמונה. קהת פדה את כרטיסו ממכבי תל אביב וכעת הוא מחזיק בחלק ממנו, מה שעשוי להקל על העסקה. גורם המעורב בעסקה אמר השבוע: "מכבי חיפה רוצה את השחקן מאוד ותנסה להחתימו עוד לפני שהעונה תסתיים על חוזה ארוך טווח".
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
יתרון (7) 226
19:30

הפועל קרית שמונה
(1+)

מכבי חיפה
כל משחקי החוץ של מכבי חיפה העונה הסתיימו בתיקו. אמנם היא ניצחה לראשונה מזה שמונה משחקים במחזור האחרון מול הפועל ת"א, אבל קריית שמונה צפויה לעשות לה חיים קשים יותר. המארחת לא תפסיד
יתרון (7) 333
00:00

ברוקלין נטס

ניו אורלינס פליקנס
(3.5+)
ברוקלין מעט התעוררה בשבוע האחרון וגילתה שיפור לא קטן. ניו אורלינס היתה ונשארה הקבותה החלשה ב NBA/
קהת בן ה-22 נחשב לאחד הכשרונות העולים בכדורגל הישראלי. הוא גדל במחלקת הנוער של מכבי תל אביב וחבר בסגל נבחרת ישראל. עוד לפני גיל 20 הוא כבש את שער הבכורה במדי הקבוצה הבוגרת של הצהובים, מול בשיקטאש בליגה האירופית ובתום העונה ההיא הושאל להפועל באר שבע. בקיץ 2013 קהת פדה את כרטיסו וחתם במכבי יבנה מהליגה הלאומית, כאשר הוא עדיין שירת בצבא. חצי עונה לאחר מכן קהת חזר לליגת העל וחתם בקרית שמונה לשלוש שנים וחצי.
כבר בעונה הראשונה בקרית שמונה הוא הפך לאחד השחקנים המשמעותיים ועזר לקבוצה לזכות בגביע המדינה. עד תום העונה ההיא הוא כבש שישה שערי ליגה והעונה, יש לו כבר שבעה. את השחקן מייצג סוכן השחקנים אפי סופר, שמסר בתגובה: "נבדקות מספר אפשרויות להעביר את רועי לחו"ל בעונה הבאה. בישראל, אם יעזוב את קרית שמונה, מכבי חיפה היא האופציה הראשונה".
בחיפה עצמה מרוכזים כעת בדרבי שייערך במוצאי שבת. הקבוצה פנתה למנהלת הליגה בבקשה לקיים את המשחק בשעה 19:30 מתוך התחשבות באוהדים הדתיים. חיפה הודיעה הערב (שני) כי כל הכרטיסים למשחק אזלו.


