בווידאו: תקציר ה-1:1 בין מכבי תל אביב לבית"ר ירושלים
נדחה ערעורה של בית"ר ירושלים לעונש הרדיוס הנוסף שהוטל עליה בעקבות הקריאות הגזעניות של אוהדיה לעבר שחקן עירוני קרית שמונה אחמד עאבד. כך פרסמה היום (ראשון) ההתאחדות לכדורגל. המשמעות היא שבנוסף לרדיוס מול מכבי תל אביב במחזור הבא, בית"ר תיאלץ לנדוד מחוץ לטדי גם בשני משחקי הבית הראשונים בפלייאוף. גם הקנס בסך 40 אלף שקל נותר על כנו.
עוד נודע היום בית"ר ירושלים ומכבי תל אביב תחזורנה לאצטדיון סמי עופר. כמעט ארבעה חודשים אחרי שנאבקו זו בזו באותו מגרש עקב עונש הרדיוס שריצתה מכבי תל אביב, השתיים תפגשנה בנסיבות דומות, הפעם בגלל עונש שמרצה בית"ר ירושלים. הקבוצה מהבירה הודיעה היום (ראשון) רשמית כי תארח את משחק הרדיוס שלה מול האלופה במסגרת המחזור ה-25 בליגת העל באצטדיון החדש בחיפה.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
המפגש הכפול בין השתיים באצטדיון יצור מצב מיוחד, ששני המשחקים משוחקים באותו אצטדיון שלא באחת משתי הערים. בעבר, כבר קרה ששני משחקים בין הקבוצות התקיימו בבלומפילד. המשחק ייערך ביום שני בשבוע הבא, ובבית"ר מקווים כי האצטדיון יתמלא בכ-30 אלף צופים.
(עדכון ראשון: 15:00)