למרות שער החוץ שספגו ולמרות שלא הצליחו לנצח את מכבי תל אביב בעירוני קרית שמונה יצאו מרוצים מאוד מה-1:1 אמש (רביעי) מול האלופה. בסיום נראה הבעלים איזי שרצקי נינוח מאוד והחמיא לשחקנים. גם בקרב שחקני הקבוצה התחושה הייתה שהמשחק אתמול היה נקודת מפנה של ממש בעונה הנוכחית. "גם כשניצחנו בסיבוב הראשון את מכבי תל אביב היו הרבה פרשנים שאמרו שהם עלו עלינו", אמר אחד מהשחקנים, "אתמול כבר היה ברור לכולם שהייתה רק קבוצה אחת במגרש ואחרי שלושה משחקים העונה אנחנו עדיין בלי הפסד מול מכבי תל אביב. זה אומר הכל".
בקרית שמונה כעסו מאוד לקרוא בתקשורת על כך שמאמן מכבי תל אביב פאקו אייסטרן אמר לשחקניו שקרית שמונה תשחק בונקר והמאמן ברק בכר הטריף את שחקניו בעניין לפני שריקת הפתיחה. בסיום גם שרצקי הגיב לעניין כששאל בחצי הלצה חלק מאנשי הקבוצה ששהו מחוץ לחדר ההלבשה "גם לכם זה היה נראה שמכבי שיחקו בונקר?".
מי שזכה למחמאות גדולות היה וובה בראון. גם שמעון אבוחצירא קיבל שבחים על קור הרוח שלו מול השער בדקה האחרונה, שהשאיר את הקבוצה בתמונת העלייה לשלב חצי הגמר.
"אנחנו מרגישים טוב מאוד עם עצמנו", אמר השוער גיא חיימוב שהתייחס גם לטענות של אנשי מכבי כאילו במשחקים הקודמים קבוצתו הגיעה לשחק בונקר. "באנו לבלומפילד כדי לנצח ונכון שאחרי שכבשנו קצת הלכנו אחורה, אבל כפי שראיתם במשחק הזה באנו לנצח שוב את המשחק וזה ייתן לנו דחיפה מוראלית ליום ראשון נגד באר שבע ולהמשך העונה. באנו לעשות את העבודה שלנו ואנחנו שמחים שזה הצליח למרות שזה יכל להצליח יותר. זה הציק ששמענו מה שפאקו אמר לשחקני מכבי עלינו אבל זה נתן לנו דרייב להוכיח שזה לא ככה ואני שמח שהראנו את התשובה הכי טובה על המגרש".
על סוגיית שוער הנבחרת אמר חיימוב: "ממה שלמדתי בתקופה האחרונה ובכלל חודש זה המון זמן ושנגיע לזמן הנבחרת נדבר על הנבחרת". על השאלה אם מכבי תל אביב הפסידה אותו כשוער אמר חיימוב "ברק לוי הוא שוער מצויין שיחקתי איתו ביחד וגם הפעם היה לו משחק טוב. מבחינתי זה היסטוריה והראש שלי הוא רק בקרית שמונה".
למרות שביעות הרצון הגדולה בקרית שמונה כבר יחלו היום בהכנות למשחק מול הפועל באר שבע. בצוות המקצועי ובקרב השחקנים מודעים לכך שמדובר בעוד משחק מפתח של העונה כאשר הפסד בו יקרב את באר שבע מאוד ועשוי להגדיל משמעותית את הפער ממכבי תל אביב.
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
מלבד המשחק בקרית שמונה, ממשיכים לעסוק בקרית שמונה גם בנושא לארי קאיודה. השחקן עצמו ממשיך לסרב לעסקה. טובארנו פינאס שנשלח לדבר עם השחקן המליץ לו בחום על קרית שמונה. למרות הדברים של פינאס, קאיודה ממשיך להתבצר בעמדתו וכעת נותרה רק ההסכמה של השחקן כדי להשלים את העסקה שכבר סוכמה בין המועדונים. לפי הסיכום שרצקי יעביר כשלושה מיליון שקל, שניים באופן מיידי תמורת מרבית כרטיסו של השחקן. אגב, למרות הסירוב של קאיודה בסביבתו של שרצקי מספרים שהוא משוכנע שהשחקן יגיע לקרית שמונה וישחק בה בעונה הבאה. שרצקי אף נשמע כשהוא אומר "קאיודה ישחק אצלנו, הכל עניין של כסף ואני בטוח שזה יסתדר".
