יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
בלמה של בני סכנין, עלא אבו סלאח, יעבור היום צילום MRI שאחריו תתברר חומרת הפציעה ממנה הוא סובל. בצילום רנטגן שעבר אבו סלאח התגלה שהוא סובל מסדק בקרסול - דבר שעשוי להשבית אותו לזמן לא מועט. כעת יעבור הבלם בדיקה מקיפה יותר ובסכנין מקווים שאחריה יתברר שהוא לא צריך לעבור ניתוח ושההיעדרות שלו לא תהיה ארוכה.
במקביל בסכנין ינסו להכשיר את ג'אבר עטאא לקראת המשחק מול מכבי תל אביב. מי שייעדר מהמשחק בוודאות הוא עלי עוסמאן שספג כרטיס אדום במשחק נגד הפועל פתח תקוה ביום שבת. ההתלבטות כעת היא אם מוחמד זבידאת יחליף אותו או שאיגור יובאנוביץ יעבור לאגף ימין של ההגנה ואיהב שאמי הצעיר יפתח כמגן שמאלי.
בעניין אחר, בסכנין שוקלים להציע לרן קדוש להאריך חוזהו לעונה הבאה. כידוע, בהנהלה מרוצים מאוד מתפקודו של השוער ושם החלו לדבר על האפשרות להמשיך את ההתקשרות עמו.