בהפועל באר שבע חושדים שהשוער אוסטין אג'ידה מחזיק בהצעה אחרת מקבוצת צמרת בליגת העל. על פי מקורבים למשא ומתן בין אג'ידה לבאר שבע, מכבי תל אביב גיששה אצל סוכנו של השוער, אבי נימני.
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
אג'ידה מרוויח 120 אלף שקל ברוטו בחודש, אבל כעת נדרשת ברקת לשדרג את חוזהו באופן משמעותי. הסיבה: בינואר האחרון אג'ידה רשם חמש שנים בישראל, לאחר ששיחק בעבר בהפועל פתח תקוה. "זה לא סוד שהמיסוי על אג'ידה מעלה את רמת השכר באחוזים גבוהים מאוד. המגעים נמשכים, אבל אם זה לא יקרה באר שבע תחפש שוער ישראלי".
כפי שכבר פרסמנו בעבר, המועדון הגיש הצעה לשוער לחתום לשלוש שנים, וזה התנגד משום שהוא רוצה להרוויח את סכומי הנטו שהרוויח בעונה הנוכחית, והדבר הוביל להחלטה לנסות ולצרף את אופיר מרציאנו אם המשא ומתן ייכשל.
במועדון יחלו היום בהכנות לקראת המשחק מול מכבי נתניה. המאמן אלישע לוי מקבל גיבוי רחב מההנהלה שלו, שמגנה את הקריאות נגדו מקומץ אוהדים שחלקם יושב ביציע הכבוד. במועדון לא מתכוונים לעבור לסדר היום ולוותר לאוהדים שמקבלים הזדמנות ליציע הכבוד ומקללים את המאמן.
בינתיים, החלה מכירת הכרטיסים לקראת המשחק בשבת מול מכבי נתניה. מחיר הכרטיס אחיד לכל הגילאים: 55 שקל במכירה פרונטאלית, 60 שקל דרך האתר. האוהדים יישבו ביציע המזרחי העליון.


