הפועל רעננה רשמה הערב (שבת) ניצחון חמישי בששת מחזורי הליגה האחרונים. זה היה קשה, אבל הקבוצה של חיים סילבס חזרה מפיגור ל-1:2 מול מכבי נתניה במסגרת המחזור ה-22. שניר שוקר (76) ואנתוני וואקמה (90) כבשו את השערים לרעננה, לאחר שערן לוי העלה את נתניה ליתרון עם פנדל בדקה ה-14.
מאמן נתניה רוני לוי אמר בסיום: "התוצאה מאכזבת מאוד ואכזרית. רעננה הלכו על כל הקופה עם משחק בשטח שלנו והיינו צריכים לדעת להעניש אותם בהתקפות נגד. לצערי, לא הענשנו אותם ונתנו להם לחזור למשחק. אני לא חושב שהייתה איזושהי שאננות, אני חושב שהיה חוסר שקט. השחקנים לא היו רגועים גם במצב של 0:1 ובמקום להניע את הכדור ולעשות את השני היינו מאוד לחוצים ושילמנו על זה.
"יש כעס כשאתה מקבל גול במתפרצת ושלושה שחקנים עומדים ליד וואקמה. לא היינו צריכים להגיע למצב הזה. המצב הוא קשה מאוד מבחינת ההתמודות בתחתית. אפשר לראות שהקבוצות רק מתחזקות והמאבקים נהיים יותר קשים. אנחנו נצטרך להילחם כדי לשרוד. לא פינטזתי לרגע, אני מציאותי וידעתי תמיד שהמצב קשה ונצטרך להיות מלוכדים ולדעת להתמודד".
חיים סילבס אמר: "היה נראה לכולם שהמשחק הזה בורח מהר מאוד. השחקנים שלי הוכיחו שוב שהם ווינרים ואני כל כך גאה בהם. במחצית אמרתי להם שבחיים צריך לעבור מבחנים קשים וזה אחד מהם. הם הוכיחו לי שוב שבמאבקים שקשורים באופי הם שם ובענק. הפועל רעננה מרוויחה השנה הערכה מהרבה אנשים שיודעים שהיא עשתה קפיצת מדרגה. המשחק הזה הוא עוד כמה סימני קריאה לדבר הזה.
"מה שיפה בכדורגל זה שלפעמים נעשה צדק כשנלחמים ונותנים פייט והשחקנים קיבלו את התמורה. בשבוע שעבר אני סבלתי בדקה ה90 והיום זה התקזז וזה מתוק בצורה שאי אפשר לתאר. כלפי חוץ אנחנו מעדיפים להצטנע ולכוון למטרה הקרובה אבל השחקנים של יודעים בדיוק מה המטרות והשאיפות. להגיד אם נהיה בפלייאוף העליון אני לא יודע, אבל אנחנו נעשה הכל כדי להגיע הכי גבוה שאפשר".
יתרון (5) 58
18:40

הפועל חולון

הפועל העמק
(6+)
חולון לא הרשימה מדי עד כה העונה וניכר שהיא עדיין מתחברת, שכן היא קבוצה חדשה לגמרי. העמק נראתה סה"כ לא רע ולמרות שהיא פחות טובה מחולון, היא תעמוד בליין פה
רגיל (5) 239
22:00

אוטרכט

ליון
ליון פתחה מצוין את העונה עם ארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, ובעיקר יציבות הגנתית. היא איכותית יותר מיריבתה ההולנדית, שאמנם תזכה ליתרון ביתיות, אבל תתקשה לאתגר באמת את האורחת מצרפת. ניצחון חוץ
רגיל (5) 279
22:00

זלצבורג

פורטו
פורטו מגיעה לזלצבורג אחרי שמונה ניצחונות רצופים ובכושר מצוין, מה שמעמיד אותה כפייבוריטית ברורה. זלצבורג מנגד רחוקה מהיכולת שהייתה לה בעבר, מתקשה בליגה ובאירופה ומציגה ירידה חדה ברמה.