שחקני הפועל חיפה והצוות המקצועי של הקבוצה יערכו היום (חמישי) ארוחת גיבוש כחלק מההכנה למשחק מול הפועל פתח תקוה ביום שבת, שמוגדר במועדון כגורלי מאוד. בפן המקצועי, גל כהן בספק למשחק ואושרי רואש צפוי להחליפו. מלבד כך נראה שראובן עטר מתלבט לגבי עוד כמה עמדות, כשטוסיין ריקטס או סטיבן כהן צפויים להחליף את הישאם כיוואן. גם קובי דג'אני בתמונת ההרכב, כשייתכן וזה יהיה על חשבונו של יובל שבתאי. "יש לחץ במועדון אבל כזה שמתבטא בעיקר בדריכות", אמר גורם בקבוצה. "יואב לא מרוצה בלשון המעטה מהמצב, והפסד לפתח תקוה יכניס את כולם עוד יותר ללחץ. יש את הקלישאה שזה משחק על שש נקודות, אז כאן זה אפילו יותר מזה".
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון, אחרי ההפסד בטרנר. הצהובים לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים.


