הפועל באר שבע פנתה אתמול (ראשון) לחלוץ מכבי חיפה שמעון אבוחצירא, אבל במקביל עושה ניסיונות אחרים להתחזק בחלק הקדמי שלה. נשיאת המועדון אלונה ברקת גיששה לגבי האפשרות להתחזק בחלוץ מכבי נתניה לארי קאיודה, אך זה לא מתלהב להגיע למועדון. לבאר שבע יש חמישה זרים, ובשלב זה לאלישע לוי אין כוונה לוותר על טומיסלב פאיוביץ' שרושם עונה טובה מאוד. "עד הרגע האחרון נעשה כל מאמץ להתחזק בחלוץ, אבל גם אם זה לא יקרה, יש לנו סגל מספיק עמוק וטוב", אמרו במועדון.
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
לגבי אבוחצירא, החלוץ מחוזר גם על ידי עירוני קרית שמונה. ברקת לא מעוניינת לשלם את שכרו של השחקן עד תום העונה. אבוחצירא מרוויח בחיפה 250 אלף דולר לעונה, ובבאר שבע מצפים שחיפה תשלים חלק משכרו בתמורה למעבר. אלישע לוי שמכיר את השחקן כבר נתן אור ירוק למהלך כזה, אך כרגע ספק אם ברקת תשקיע את הסכומים האלה אם חיפה לא תתגמש בנושא השכר.
הקשר מאור מליקסון שעדיין סובל מכאבים במפשעה ולא היה כשיר למשחק מול הפועל עכו, צפוי לחזור בתוך מספר ימים לאימונים מלאים. כרגע שיתופו במשחק הקרוב מול אשדוד מוטל בספק.


