גיא לוי העביר היום (שישי) את האימון השני שלו כמאמן בית"ר ירושלים. שחקנים בקבוצה עדיין מנסים לעכל את השינוי בעמדת המאמן ואמרו: "אפשר להגיד מה שרוצים, אבל היה כאן חיבור נדיר עם קורצקי. הצלחות או לא, נבנה כאן חדר הלבשה נדיר ורק אם נשמור עליו נוכל לעשות פלייאוף עליון. אסור לתת לשום דבר לשנות את זה. המעמד של חלק מהשחקנים משתנה עכשיו, אבל צריך לשמור על כולם מאוחדים. הלוואי שגם הקהל יהיה איתנו, למרות שזה לא נראה ככה".
בנוגע למאמן החדש אמרו שחקנים: "הוא בסך הכול שקט ומשדר הרבה ביטחון. היום הוא לא דיבר בכלל, רק עם כמה שחקנים בשיחות קצרות. יש מתח אצל כולם כשמגיע מאמן חדש, כל אחד רוצה להוכיח את עצמו ולהילחם על המקום שלו. שחקנים גם סקרנים לדעת אם הוא ישנה את השיטה, איך נשחק ומה יקרה בהמשך. זה מתח חיובי".
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
בנוגע לחיזוק הקבוצה, בבית"ר מאמינים שעד סיגרת חלון ההעברות ביום שלישי הקרוב, הקבוצה תתחזק לפחות בשחקן התקפה אחד. בשל מצוקת הזמן בבית"ר יורים לכל הכיוונים: "קשה להביא שחקנים חופשיים ורק עד לתום העונה בתקופה כזאת. כרגע נלחמים נגד הזמן, יש רצון גדול להתחזק, אבל אי אפשר לדעת מה יהיה".
חשוב לציין שגם הפעם אלי טביב לא מתכוון להוציא סכומים גבוהים. החלוץ הגרמני ניק פרושוויץ דרש כ-25 אלף יורו לחודש עד תום העונה והמו"מ עמו תקוע. מרקו שצ'פוביץ אמור לתת עד יום ראשון תשובה אם הוא מוכן להגיע לישראל או שהוא נשאר במאיורקה. מעבר לכך, ביממה האחרונה נשלחו לגיא לוי ואלי טביב שמות של 5-6 שחקני התקפה נוספים והיום הם אמורים לראות אותם ולהחליט אם לפתוח במו"מ עם אחד מהם.
בבית"ר הייתה בימים האחרונים תחושה שאלי טביב משדר אדישות ומאוכזב בעקבות העונש הקשה שספגה הקבוצה מבית הדין. במועדון הגיבו על הביקורות על כך שהדובר אושרי דודאי נשלח לבית הדין ואמרו שבדיון הראשון לא ניתן לשלוח עורך דין. כמו כן ציינו במועדון כי דבריו של הדובר היו על פי הנחיות היועצים המשפטיים של המועדון.


