אלי כהן קיווה לבכורה מוצלחת יותר על הקווים כמאמן החדש של הפועל תל אביב. השריף הגיע למועדון אחרי סערת איל ברקוביץ' ופיטוריו של אסי דומב, ולפני ההתמודדות עם הבעיות של הקבוצה הוא רצה לצלוח את מפגש שמינית גמר הגביע נגד הפועל כפר סבא. אבל הירוקים מהשרון ניצלו את חולשתה של הפועל תל אביב, ניצחו 0:2 בבלומפילד משערים של אלירן סיימון (9) ועומר פדידה (83) ועלו לרבע הגמר. אלי כהן והפועל תל אביב, שקיוו לקצת שקט ונחמה בעונה הזאת, נשארו עם טעם מר בפה, והרבה עבודה לקראת הדרבי ביום שני הקרוב נגד מכבי תל אביב.
מאמן הפועל תל אביב אלי כהן אמר בסיום: "לילד הזה לא פיללתי. ראיתי גם את המחצית הראשונה מול הפועל פתח תקווה, וזה גם היה דומה לקטסטרופה הזו. החילופים קצת עזרו אבל עדיין היכולת הזו מדאיגה אותי מאוד".
"אמרתי לשחקנים במחצית, אז נפסיד את המשחק, אבל לפחות תראו לי יכולת, וזה הנקודה שהכי מדאיגה אותי", הוסיף כהן. "ראיתם שגם מכבי תל אביב התקשתה ככה זה במשחקי גביע, גם באנגליה זה קורה. לא היה לי זמן להפחיד אותם ולהתריע, למרות שניתחנו את הפועל כפר סבא שהיא שוות ערך ל-4 או 5 קבוצות בליגת העל. חבל שלא הצלחנו לעבור שלב".
"הייתי כבר בסרט הזה ב-1998 ושיחקתי עם הרבה צעירים שבסוף הגיעו לנבחרת. עכשיו אנחנו מתחילים סרט מלחמה ואנחנו נצא מהמצב הזה בגדול", שמר כהן על אופטימיות.
על הדרבי שמחכה לו ולשחקניו ביום שני אמר המאמן: "היו דברים מעולם. אני חושש מכל דבר, הפחד שלי זה היכולת. לא בגלל שזה מכבי, הפועל לא צריכה לחשוש מאף קבוצה. יש עכשיו משבר וירידה ביכולת, ורואים את זה במגרש. ננסה לשדרג את הקבוצה כמה שיותר מהר כדי שלא ניקלע לבעיות אחרות. נראה מה יהיה השבוע. יש לנו עוד כמה ימים ונתכונן היטב. הפועל תל אביב היא קבוצת גביע מובהקת ומאוד רציתי להתקדם בגביע, חמישה משחקים ויכולנו לקחת תואר ששווה ערך לאליפות. פשוט חבל".
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(5+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
רגיל (6) 232
21:45

איסלנד

אוקראינה
איסלנד, המדורגת במקום השני עם שלוש נקודות מתוך שש אפשריות, תארח את אוקראינה, שנמצאת במקום השלישי עם נקודה אחת בלבד. עד כה איסלנד מציגה יכולת טובה יותר מיריבתה, ולכן ההערכה היא שהיא תנצח במשחק הביתי ותמשיך במאבק על הכרטיס למונדיאל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
רגיל (6) 288
21:45

קוסובו

סלובניה
המארחת מקוסובו נמצאת בתקופה נהדרת עם שמונה ניצחונות בעשרת משחקיה האחרונים. סלובניה תקשה עליה, אבל בבית קוסובו תמצא את הדרך להשיג ניצחון נוסף
יתרון (7) 170
19:00

נורבגיה

ישראל
(2+)
הפערים בין הנבחרות גדולים מדי לצערנו, ונורבגיה מציגה פשוט יכולת שיא במשחקים האחרונים שלה. בחוץ זה יהיה קשה עוד יותר. נורבגיה תביס
יתרון (7) 248
21:45

אסטוניה
(2+)

איטליה
איטליה פגשה את אסטוניה לפני חודש וסיימה ב-0:5, ולאחר מכן, סיימה ב-4:5 נהדר על ישראל. אסטוניה אחרי שלושה הפסדים ושער זכות אחד בלבד. איטליה אמורה לחגוג פה ביחס יפה
מאמן הפועל כפר סבא פליקס נעים חגג עם שחקניו, ואמר בסיום: "עשינו ניצחון גדול, אני שמח מאוד, אני גאה בבחורים שלי ובצוות, אני יודע שבעל הבית שלי היום בעננים, מגיע לו, אבל עכשיו חשוב המשחק נגד הפועל רמת גן בוינטר".