יוסף אבו לאבן ייפגש היום (רביעי) עם ראשי הפועל באר שבע במטרה לסגור את נושא השאלתו לבני סכנין. כפי שפורסם אתמול בוואלה! ספורט, בסכנין חששו שבאר שבע לא תשחרר את השחקן ולכן החלו במכבש לחצים על השחקן ועל באר שבע, כשהיום הוא ייפגש עם באר שבע כדי לסגור את החוזה.
בפגישה אמור אבו לאבן לחתום על הארכת חוזהו בעונה נוספת, כלומר השחקן, שחוזהו מסתיים בסוף העונה, יאריך את חוזהו עד לתום העונה הבאה. בתמורה יושאל אבו לאבן לסכנין עד לתום העונה, כשמרבית הפרטים כבר סוכמו, וכעת נראה שאם לא יקרה משהו דרמטי, המהלך יושלם. בסכנין מקווים מאוד שהעניין ייסגר היום ואבו לאבן יוכל להצטרף לאימונים ולסגל של הקבוצה.
יתרון (5) 33
18:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
בנוסף, בסכנין מקווים שבית הדין של ההתאחדות יאשר את הצטרפותו של דייגו קאצ'ובה לקבוצה, וזאת לאור הקשיים שמערימה הפועל ירושלים בשחרורו. בירושלים פנו גם כן להתאחדות וטענו שהמעבר אינו חוקי, אך בסכנין משוכנעים שההתאחדות תפסוק לטובתם שכן לטענתם לשחקן סעיף המאפשר לו להשתחרר לליגת העל.


