יוסף אבו לאבן ייפגש היום (רביעי) עם ראשי הפועל באר שבע במטרה לסגור את נושא השאלתו לבני סכנין. כפי שפורסם אתמול בוואלה! ספורט, בסכנין חששו שבאר שבע לא תשחרר את השחקן ולכן החלו במכבש לחצים על השחקן ועל באר שבע, כשהיום הוא ייפגש עם באר שבע כדי לסגור את החוזה.
בפגישה אמור אבו לאבן לחתום על הארכת חוזהו בעונה נוספת, כלומר השחקן, שחוזהו מסתיים בסוף העונה, יאריך את חוזהו עד לתום העונה הבאה. בתמורה יושאל אבו לאבן לסכנין עד לתום העונה, כשמרבית הפרטים כבר סוכמו, וכעת נראה שאם לא יקרה משהו דרמטי, המהלך יושלם. בסכנין מקווים מאוד שהעניין ייסגר היום ואבו לאבן יוכל להצטרף לאימונים ולסגל של הקבוצה.
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
בנוסף, בסכנין מקווים שבית הדין של ההתאחדות יאשר את הצטרפותו של דייגו קאצ'ובה לקבוצה, וזאת לאור הקשיים שמערימה הפועל ירושלים בשחרורו. בירושלים פנו גם כן להתאחדות וטענו שהמעבר אינו חוקי, אך בסכנין משוכנעים שההתאחדות תפסוק לטובתם שכן לטענתם לשחקן סעיף המאפשר לו להשתחרר לליגת העל.
