חלוצה של הפועל חיפה אוסיי מאוולי קרוב להצטרף לבני לוד מהליגה הלאומית. זאת לאור התקרבות משמעותית בנושא שחרורו משורות קבוצתו הנוכחית. הקבוצה מצמרת הליגה הלאומית כבר ממתינה לשחרורו הרשמי, לאחר שסיכמה עם החלוץ את תנאיו. מאוולי צפוי לוותר על שתי משכורות מחיפה, בעוד האדומים יצטרכו לשלם לו את יתר המשכורות.
מאוולי לא קיבל יותר מדי הזדמנויות בהפועל חיפה ובסופו של דבר אף ירד להתאמן בקבוצת הנוער של המועדון. בנוסף למאוולי, גם מהראן אבו ריא צפוי לסכם על שחרורו מהפועל חיפה בקרוב. בהפועל חיפה רוצים לצרף עוד חלוץ זר, כשחמדי סליחי הוא האופציה המועדפת. בשלב זה השחקן כלל לשחק באוסטריה ולא להישאר בישראל. עם זאת, בחיפה ממשיכים במו"מ עם עכו והשחקן.
כמו כן, אופציית דני פרדה שוב עומדת על הפרק. כמו כן, בקבוצה מחכים לתשובה בנוגע לערעור שלהם על תוצאת המשחק מול מכבי פתח תקוה. כפי שפורסם לראשונה בוואלה! ספורט, בקבוצה החליטו לאחר המשחק לבקש ערעור ולפסוק על ניצחון טכני לאחר התייעצות עם עורך דין.
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים


