חלוצה של הפועל חיפה אוסיי מאוולי קרוב להצטרף לבני לוד מהליגה הלאומית. זאת לאור התקרבות משמעותית בנושא שחרורו משורות קבוצתו הנוכחית. הקבוצה מצמרת הליגה הלאומית כבר ממתינה לשחרורו הרשמי, לאחר שסיכמה עם החלוץ את תנאיו. מאוולי צפוי לוותר על שתי משכורות מחיפה, בעוד האדומים יצטרכו לשלם לו את יתר המשכורות.
מאוולי לא קיבל יותר מדי הזדמנויות בהפועל חיפה ובסופו של דבר אף ירד להתאמן בקבוצת הנוער של המועדון. בנוסף למאוולי, גם מהראן אבו ריא צפוי לסכם על שחרורו מהפועל חיפה בקרוב. בהפועל חיפה רוצים לצרף עוד חלוץ זר, כשחמדי סליחי הוא האופציה המועדפת. בשלב זה השחקן כלל לשחק באוסטריה ולא להישאר בישראל. עם זאת, בחיפה ממשיכים במו"מ עם עכו והשחקן.
כמו כן, אופציית דני פרדה שוב עומדת על הפרק. כמו כן, בקבוצה מחכים לתשובה בנוגע לערעור שלהם על תוצאת המשחק מול מכבי פתח תקוה. כפי שפורסם לראשונה בוואלה! ספורט, בקבוצה החליטו לאחר המשחק לבקש ערעור ולפסוק על ניצחון טכני לאחר התייעצות עם עורך דין.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
