מכבי פתח תקוה תפנה לקשר משה אוחיון אם ישוחרר מהפועל תל אביב. במועדון רצו לראות את אוחיון בקבוצה עוד בקיץ, אך לאחר משא ומתן בין הצדדים הודיע הקשר כי לא יחתום בקבוצה משיקולי מיסוי. כמה ימים אחר כך סגר את תנאיו אצל האדומים. כעת, במועדון ממתינים להחלטה של האדומים בעניין.
סאגת אלעד גבאי טרם הסתיימה. במועדון הציעו למכבי חיפה לשלם כשליש משכר הנטו שלו, 13 אלף שקל, ונענו בשלילה. במקביל, במועדון ממתינים להחלטה של קוסטדין אזורוב שמחזיק בשתי הצעות מבלארוס וקזחסטן. ההערכה היא שהחלוץ יעזוב סופית בשבוע הבא.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן


