יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
מכבי פתח תקוה קיבלה שתי הצעות עבור החלוץ הבולגרי קוסטדין אזורוב, שעשוי לעזוב בימים הקרובים. ההצעה הראשונה היא מקבוצת בלשינה הבלארוסית, אם כי החלוץ בודק אפשרות לעזוב גם לקבוצה בקזחסטן. פתח תקוה רוצה חלוץ זר, אבל אם תצליח להחתים חלוץ ממכבי חיפה (אלון תורג'מן או שון וייסמן על הפרק) או כל חלוץ ישראלי אחר, היא תחפש קשר אחורי זר.
כזכור, אתמול פתח תקוה הגישה למכבי חיפה הצעה לשלם שליש משכרו של אלעד גבאי, ונתקלה בסירוב. היום ימשיכו הצדדים לנהל משא ומתן, אך מכבי חיפה הבהירה כי לא תהיה מוכנה לשלם את רוב שכרו של השחקן, וכי הלוזונים יצטרכו לשלם יותר כדי לקבל את גבאי לשורותיהם. גבאי אף תורגל אתמול בהרכב של מרקו בלבול לקראת המשחק הקרוב של הירוקים מול הפועל באר שבע.