בבית"ר ירושלים מקווים לקבל בסוף השבוע תשובה חיובית מהקשר הרומני צ'יפריאן דיאק. אתמול (רביעי) הגישה הקבוצה הצעה כספית משופרת לשחקן עד לתום העונה עם אופציה לעונה נוספת, כאשר הדד ליין שניתן לו לתשובה הוא עד ליום שישי בבוקר אחרת בית"ר תמשוך את ההצעה.
לתקשורת הרומנית אמר דיאק, שעל המשא ומתן עימו פורסם בוואלה! ספורט: "בית"ר ירושלים מאוד רצינית לגביי, ואני צריך לקבל החלטה. יש לי עוד כמה הצעות ועד לסוף השבוע אחליט באופן סופי היכן אשחק. כנראה שאעזוב את רומניה ואעשה שינוי. דיברתי עם אובידיו הובאן והוא גם המליץ לי להצטרף. אקבל את ההחלטה הכי טובה עבור הקריירה שלי, לא רק הכסף הוא השיקול כאן". עוד פורסם בתקשורת הרומנית הבוקר כי אשתו של השחקן שילדה לא מזמן לוחצת עליו להישאר ברומניה עד הקיץ, וכמו כן הצעה שהגיע מהליגה השוויצרית עשויה לגרום לו לוותר על ההגעה לירושלים.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
בבית"ר ישנה דריכות גדולה לקראת משחק הגביע הערב באשקלון (21:00, 5+ לייב) כאשר בצוות המקצועי חזרו והתריעו בפני השחקנים כי צפוי משחק קשה מאוד מול קבוצה ביתית עם אלפי אוהדים מאחוריה. טל כחילה צפוי לפתוח על חשבונו של זאב חיימוביץ' הפצוע וקלאודמיר יפתח על חשבון שלומי אזולאי שיזכה למנוחה. בהתקפה צפוי לפתוח תומר סוויסה בכנף שמאל כאשר לידור כהן ודני פרדה ימתינו על הספסל. עומר אצילי ימשיך לקבל קרדיט וכמובן גם איציק כהן, שהוא השחקן החם של הקבוצה בשבועות האחרונים.
לקראת המשחק מול הפועל תל אביב יום שני הבטיחו מקומם בטדי כ-15 אלף איש ובבית"ר מעריכים שניצחון הערב באשקלון משמעותי איצטדיון מלא. כל הכרטיסים ליציע המזרחי אזלו והיום אמורים לאזול גם אלה למערבי. לאוהדי הפועל תל אביב הוקצה היציע הצפוני וכ-3,000 כרטיסים.


