אפולה אדל, שוער הרכש של הפועל תל אביב, נחת היום (ראשון) בישראל. אדל, שהתחיל את העונה בליגה ההודית, חוזר לקדנציה שנייה במועדון. הוא אמור היה להחליף בין הקורות את דני עמוס, שאמור היה לעזוב לראפיד בוקרשט הרומנית, אבל כעת לא ברור מצבו.
כזכור, העזיבה של עמוס אמורה הייתה לפנות לאדומים סכום כסף שיסייע לחיזוק, ובמועדון מיהרו לסכם עם אדל על חוזה נמוך יחסית עד סוף העונה (כ-30 אלף דולר). בנוסף הוחלט להתחזק בחלוץ אמידו באלדה. כעת אם עמוס יחזור לקבוצה, הפועל תל אביב לא תוכל להחתים את השניים הללו.
אדל מבחינתו לא מכיר את המצב המורכב, ומבקש להתרכש בכדורגל. "אני שמח להיות כאן שוב", אמר היום עם נחיתתו, "אני יודע שהקבוצה לא משחקת טוב העונה, כי יש הרבה בעיות, אבל לפעמים החיים קשים, וכולם ינסו לעשות את המיטב כדי לשפר את המצב, ונראה". על תחרות אפשרית עם דני עמוס על אפודת השוער הראשון: "אתם מכירים אותי, זה לא מדאיג אותי".
הצרפתי, 28, התייחס גם לכשירותו הפיזית: "שיחקתי בהודו בתחילת העונה, היו לי התכווצויות, אבל שבוע מנוחה ואני בסדר". הוא המשיך ואמר ש"אני אוהב את הפועל תל אביב, היא נתנה לי הרבה, ואני רוצה לתת לה בחזרה. המצב הנוכחי הוא אתגר עבורי. לא חשוב לי המצב הכלכלי, אני נותן כל מה שאני יכול על המגרש".
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו


