בבני סכנין עסקו אתמול וגם היום (חמישי) בפרסום של וואלה! ספורט לפיו שחקנה הוותיק של הקבוצה אחמד קאסום צפוי לבקש שחרור מהקבוצה בעקבות הפיחות במעמדו העונה. בהנהלת סכנין רוצים שקאסום יישאר, אך גם שם מבינים שאם השחקן יבקש לעזוב הם לא יוכלו לעמוד בדרכו. "עד עכשיו קאסום לא ביקש לעזוב", אמר המנכ"ל חאלד (דוכי) קאסום, "אני לא חושב שיש לו סיבה לעשות את זה אבל אם הוא יבקש אז זה יהיה הרצון שלו ואנחנו לא נהיה אלה שנעמוד בדרכו".
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
בקאסום מעוניינות כמה קבוצות בליגת העל ובעיקר קבוצות הצמרת בליגה הלאומית, ביניהן בני לוד המשוכנעות שהשחקן יכול לעזור להם במאבקי העלייה לליגת העל. השחקן עצמו עדיין לא ביקש את השחרור אך צפוי לעשות זאת לכל המאוחר אחרי המשחק מול הפועל תל אביב. בשלב הראשון השחקן יבקש הבהרות ואם יבין שהוא צפוי להישאר במעמדו הנוכחי, הוא יבקש שחרור מידי.
במקביל, בקבוצה ממשיכים לעסוק בניסיונות להתחזק, כאשר כל העת מוצעים לקבוצה שחקנים זרים. בהנהלת המועדון ציינו שבשלב זה הקבוצה מעדיפה להתחזק בשחקנים ישראלים מוכרים, כדי לא להביא זר שבכל מקרה ייקח לו זמן להתאקלם. יוסף אבו לאבן עלה כאפשרות אם יושאל מהפועל באר שבע. בימים האחרונים הוצע לקבוצה גם ניקולאס פלצ'וק ממכבי פתח תקוה, ואם ישוחרר מקבוצתו הוא עשוי לבוא בחשבון כמועמד רציני לחיזוק הקבוצה, בייחוד לאור העובדה שפלצ'וק אינו תופס משבצת של זר.