אופיר דוידזאדה, מגנה של הפועל באר שבע הורחק הערב (רביעי) משני משחקים בפועל ועוד שניים על תנאי באישום של העלבת השופט בעקבות אירועי משחק ליגה האחרון מול מכבי תל אביב. כזכור, דוידזאדה הורחק בכרטיס אדום בעקבות עבירה על בן רייכרט ומיד אחרי שהורחק החליף מילים עם השופט ארז פפיר שבתגובה הגיש דו"ח חמור וטען שדוידזאדה צעק לעברו "אתה בושה לכדורגל".
יתרון (5) 245
21:30

אוקלהומה סיטי

סן אנטוניו ספרס
(9.5+)
אוקלהומה לא הפסידה יותר מדי העונה אבל למשחק הכריסמס הזה היא מגיעה מול סן אנטוניו לה הפסידה פעמיים ברציפות בשבועיים האחרונים. בבית אוקלהומה לא תפסיד שוב ותספק לקהל הביתי שלה ניצחון בדו ספרתי
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
ההרחקה מתווספת למשחק האוטומטי והמגן ייעדר בשל כך משלושת משחקיה הקרובים של הקבוצה מול הפועל רעננה ומכבי פתח תקוה בליגה וכן ממשחק הגביע מול מכבי הרצליה בשבוע הבא.
הקבוצה היתה אמורה לעמוד לדין משמעתי גם בגין האבוקות שהדליקו אוהדיה לפני המשחק מול מכבי תל אביב. אלא שבית הדין קיבל את טענות המועדון שביקש לעשות בדיקה נוספת. יש לציין כי נגד הקבוצה עומד על תנאי בגין משחקה העונה שעברה מול הצהובים. במועדון ינסו לאתר את מדליקי האבוקות עד השבוע הבא ובכל להשיג הקלה בעונש.


